GK'ları Çifte Ödül Günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AVATAR41 tarafından 11 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AVATAR41

Selamun Aleykum,

Alpha kapısı , beta kapısı , gamma kapısı , delta kapısı,epsilon kapısı , zeta kapısı , kappa kapısı , lambda kapısı yaptım galaxy kapı ödülleri hani 2 'ye katlanmıştı hiçbiri ödülü 2 kat vermedi.Şikayetçiyim.Vadedilen ödülleri istiyorum.Haksızlığın giderilmesini temenni ediyorum.

2. uri ve mermiler katlanmaz diğerleri katlanmıştır

3. AVATAR41

1-
    2-
    3-
    4-
    5-
    6-
    7-
    8-

Delilleri sundum.Vadedilen ödülü bekliyorum.

4. zetayı 12 olmadan yapmışın saat onun dışındakiler 2 kat vermiş zaten

incele burayı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Kasım 2018
  5. RaViper

RaViper User

KerimBaylar haklı kapı ödüllerini 2 kat almışsın ama zetayı cumartesi gecesi 23.37 de tamamlamışsın pazar 00.00dan sonra yapsaydın 2 kat ödül alırdın

6. AVATAR41

Nerenizle okuyorsunuz 5.5 mil tp veriyor lambda, 11 mil tp vermesi lazım. Kıdemli oluşumu ile 6 mil vermiş.Yetkili harici yazmasın.

7. verdiğim linke bak 5.5 m verdiği hali çifte ödül gününde normalde 2.750 veriyor

8. Hatanızı düzeltelim :) Kıdemli Oluşumu Ekstra TP vermez. %20 şeref puanı verir.

Ek Bilgi: Hesaplamalarıma göre sizde %6 tp gemiden ve %10 tp güçlendiricisi var. Kapıların o kadar vermesi gayet normal. Çift tp + %50 güçlendirici varsa o kadar alabilirsiniz.
    Bir sorun olduğunu düşünüyorsanız supportta yazabilirsiniz

Son düzenlenen: 11 Kasım 2018
  9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu başlığının tamamını büyük harfle yazmak forum kurallarınca yasaktır. Konu başlığı tarafımca düzenlenmiştir.

Aldığınız ödülleri inceledim. Pazar günü bitiridiğiniz kapılar için ödüllerde bir sorun göremedim. Diğer üyelerimizin belirttiği gibi Zeta kapısını çift ödül günü başlamadan önce bitirmişsiniz. Buradan Galaksi Kapıları Çift Ödül Gününde kazanacağınız ödülleri görebilirsiniz.

Bunun dışında kidemli oluşumu %20 ekstra şeref puanı kazanmanızı sağlar, tecrübe puanı değil.

Uçuş DüzenleriGörselDüzenin olumlu etkileriDüzenin olumsuz etkileri
    F-16-VT: Kıdemli Oluşumu
    (150.000 Uridium)
    Eki Görüntüle 7444Şeref puanı %20 artar.Lazer hasarı, darbe puanları ve kalkan puanları % 20 azalır.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 11 Kasım 2018
  10. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Yanlış saatte yapmışsın zetayı. Geri kalanlar zaten 2x..

11. AVATAR41

Tamam ben yanlış bakmışım.Herkese Teşekkür Ederim.

12. Merhaba,

Rica ederiz.
    Konunuz sonuçlandıysa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim..

13. AVATAR41

Kilitlenebilir.Teşekkür Ederim.

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.