GKSB ile kapı bitirmek

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve My-Memorys-Remains tarafından 16 Temmuz 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GKSB ile kapı yaptıracağımda bunu cumartesi göndersem ancak pazar günü toplasam 2xten yararlanır mı?
    aynı şekilde r-05 pazar günü göndersem ancak p.tesi dispatch gününde toplasam ne olur ?
    teşekkürler

2. oben

oben User

GKSB yi bilmiyorum ama büyük ihtimal olmaz yani gönderdiğin günü baz alır 2 kat vermez ama sevkiyat özellikle normal zamanda gönderip iki katta toplarsanız etkili olur diye duyurusu var. yani sevkiyat olur.

3. wiladew

wiladew User

pazar toplarsan gksbyi duble ödül alırsın
    r05de büyük ihtimalle duble olur o konuda emin değilim

4. ya ben topladımda dikkat etmedim :D keske sonucunu dikkat ederek yazsam bilgilendirseydim

5. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Gün içerisinde veya saat diliminde aktif olan avantaj ana sayfaya da düştükten sonra toplama işlemini yaparsanız; avantajlardan faydalanabilirsiniz. Gönderilen günün bir önemi bulunmaktadır. Toplarken avantajları kontrol ediniz.

İyi Forumlar Dilerim.

My-Memorys-Remains bunu beğendi.
  6. mhevzi

mhevzi User

Topladığın zaman aktif olan etkinliklerden faydalanırsın. Sanıyorum gksb'nin tek eksisi GKS sayılarına işlemiyor. Çok önemli birşey değil tabi oyunda bu kadar bag bug varken.

7. teşekkür ederim herkese konu kapatılabilir

8. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.