GLADYATÖR kimdir ???

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve GLADYATÖR tarafından 15 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

Merhaba, :) 2 aydır forumdayım ama bir türlü konuyu açmaya fırsatım olmadı, 18 yaşındayım bu sene liseden mezun oldum üniversite sınavları pek fazla çalışmadığım için bu sene üniversiteye gidemiyorum maalesef ama inşallah seneye oda olur :) bu sene yapılacak KPSS sınavına girip bir şansımı denemeyi düşünüyorum yani pek birşey beklemiyorum bu KPSS den :) sınavlardan çok fazla bahsettim galiba :)

Oyuna 5-6 sene önce başladım, oyuna 2-3 kere ara verdim ama botların kapandığını duyunca geri döndüm :) şimdi tr6 da bir hesabım var ve yeteri kadarda darkorbit bilgisine sahip olduğumu düşünüyorum.

Yeteri kadar uzun yazdım zaten başka yazılacak bir şey varsa sonradan yazarım :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Bu aralar forumda eski olanlar geç konu açıyor. :) Foruma hoşgeldiniz diyelim ve keyifli zaman geçirmeniz dileklerimle

İyi forumlar.

3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

Teşekkürler modum :)

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yeni foruma ve aramıza hoşgeldiniz evet smodumunda dediği gibi forumda eski olanlar genelde kendini geç tanıtıyor neyse çok farketmedik insanlar kendisini tanıtan konuyu açmasa bile benim için farketmiyor az çok yazmış olduğu kelimelerden kendilerini ifade edebiliyor sizide o kelimelerden tanıdığımı sanıyorum ama konuyu açtığınıza sevindim keyifli bir forum geçirdiğinizin farkındayım o yüzden çok fazla birşey yazmıyorum tekrar hoşgeldiniz bir konuda görüşmek üzere.:)

GLADYATÖR ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

teşekkürler modum :) hoş bulduk :)

6. Cloud

Cloud User

Memnun oldum gladio :)