Global 1 Açık Artırma Sorunu!!!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uu3rcn tarafından 6 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uu3rcn

uu3rcn User

Yaklaşık 1,5 hafta önce belli bir süre global 1 de açık artırma sorunu yaşandı.Açık artıma tablosudaki teklifler çoğu verilen teklifi göstermiyodu veya hiç gözükmüyodu

.Ben ilk gece girdiğim için tekliflerin düşük oldğunu görüp 4-5 ürüne yaklaşık 30 m para bastım hızlı olması için tarayıcıdan sekmeler açıp hepsini birden orda bastım ama basmama rağmen ''teklif gönderildi ''iletisi 25-30 dk geldi ve açık artırma tablosunda gözükmedi.

Süre bitti ama ne teklif verdiğim neslelerden biri yada param gelmedi Hatta para -5m ye düştü bu yüzden droit tamir cpu tamir edmedi için 1 iris ve flas da kaybettim.
    Darkorbit yönetimine(Support'a) en az 10 mesaj göndermeme rağmen hiç bir cevap alamadım.

2. Merhaba ,

Konuyla ilgili olarak gerekli bilgilerinizi yazarak support'a bildiriniz. Gerekli incelemelerden sonra yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.