Global Amerikada oynayan varsa...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►►∞╔•°»ŔܧĢДŔ«°•╗∞◄◄ tarafından 9 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba.Ben Global Amerika da EIC şirketinde bulunuyorum.Benim gibi global Amerika da oynayıp bana arkadaşlık edecek ve birkaç soruma yardımcı olacak birileri varsa bu panelin altına bekleniyorsunuz :)

2. Merhaba ,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

3. Global amerika 1 de isen [ANDA] Savaşan Venus Sahinleri isimli klana istek at yardımcı olurum

4. Selam Global amerika 1 de tanınan oyunculardanım şuan oyuna kısa bir ara verdim ve bi kaç hafta içinde geri dönecegim ne için yardımcı olabilirim..

5. ÖMER.E

ÖMER.E User

Galiba Global Amerika 1 desin sen , ben 4 deyim yolun düşerse yardımcı olurum

6. GLOBAL AMERİKA 4 Nasıl orda başlamayı düşünüyorum en sağlam klan hangisi senin durumun ne o serverda?

7. ÖMER.E

ÖMER.E User

Gemimi soruyorsan full aklına gelebilecek herşey var yeni tasarımlara kadar gemide eksik yok

server yabancılarla türkler olarak ayrılmış durumda burda türkelr arası bi iç çatışma var bi 2-3 klan sadece kendi içinde ittifak geri kalan herkese savaş
    bi kısımda yabancılarla ittifak bunlarla savaş durumda

bizim klan ise herkese savaş durumunda
    bi nevi tarafını seç serveri :D :D

8. Biri global amerika 1 mi dedi :)

9. :) AG1 E girebilen var mı?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.