Global Avrupa 1 server baglanmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...gishin... tarafından 14 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamın Aleyküm, 2 Günden beri ve şuan da oyuna baglanılmıyor.
    Acaba sorun nedir ? Cevap verirseniz memnun olurum

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Sadece o servere mi bağlanamıyorsunuz?

Diğer serverlarda da aynı sorunu yaşıyormusunuz.

iyi forumlar.

3. Arkadaşlarım diğer serverlerde sıkıntı çekmiyor denemedim ama denerim isterseniz.
    Sadece ben degil Global'deki Arkadaşlarımın Hiç Biri Baglanmıyor. Fakat Anasayfa etkin vaziyette duruyor.

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Diğer serverlarda bir sorun yaşamıyorsanız bunu rapor edeceğim.

Eğer ki sadece o serverda sorun yaşıyorsanız Supportala iletişime geçemenizde fayda var.

Önerim şudur ki Çerezleri siliniz farklı tarayıcılardan deneyiniz.

Varsa antivirüs programını kapatarak deneyiniz.

iyi forumlar

5. Ayni sorun bizde de var Global Avrupa 1, lütfen ivedilikle iletiniz, tesekkür ederim

6. Sadece Global Avrupada Yaşıyorum Bu Sorunu Adminim. Çerezlerimi dediginiz gibi sildim denedim olmadı, Zaten Antivirüs Programı Kullanmıyorum. Kime Sorsam Baglanamıyor Global Avrupa 1'e

7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

SUPPORT Burdan tıklayarak sorunu Supporta da iletiniz.

Gerekeni Ben de rapor edeceğim.

iyi forumlar.

8. iyi forumlar...

9. Oyuna bütün gün mü giremediniz yoksa akşam olunca belli saatlerde mi oldu?

10. yaklasik 1 saattir giremiyoruz tüm gündür iyiydi

11. Aynı Vakayı Dünde Yaşadık... Ve Bugün de Hala Yaşıyoruz..

12. Bu durum genelde TR1'de oluyordu hâla oluyor mu bilemem ama sizin sunucuda bozulmaya başlamış olabilir. Şimdiden alışmanızı tavsiye ederim.

Ek: Eğer TR1 ile aynı sorunsa oyun yöneticileri dışında kimse çözemez. Yani bizde sorun yok.

13. Support'a mesajımızı ilettik,
    Eğer ki ALLAH Korusun server bozulursa sonumuz ne olacak :D ?

14. Merhaba ,

Bilgisayarınızda virüs programı ( ESED / ESET ) varsa geçici olarak devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz. Diğer bir olasılık eğer DNS ya da Proxy ayarı kullanıyorsanız iptal edip deneyiniz.

İyi forumlar.

15. Akşam gelip sunucu bozuldu diyenler olacak TR1 bu aralar iyi sanırım konu açan olmadı veya artık alışmışlardır :D Umarım sizin sunucuda aynı olmamıştır :)

16. Umarım, 8 yıldır Global Avrupa Oyuncusuyum böyle hüsumet görmedim ilk oldu vallahi :D

17. Merhaba ,

Yazdıklarımı bir kontrol edip denerseniz belki yararı olabilir.

İyi forumlar.

18. Bunların Hepsini Denedim Ama hiç bir yararı olmadı admin kardeş, supporta bildirdim. Şuan Beklemekten başka çaremizin olmadıgını düşünüyorum..
    En başta da dedigim gibi sorun sadece bende değil "Avrupa 1"deki herkese soruyorum bağlanamıyoruz diyorlar, ve şuan bşka serverde takır takır oynuyorum

19. Merhaba ,

Support'a yazdıysanız gelecek cevabı bekleyip ona göre hareket edebilirsiniz. Belki geçici ya da anlık bir sıkıntı olabilir.

İyi forumlar.

20. evet malesef aynı hesapdan dıger tum sunuculara baglanabılıyorum ama global avrupa 1 baglanamıyoruz... ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.