GLOBAL AVRUPA 3'TEYİM YENİ BAŞLADIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •»`**´TÜRK`**´«• tarafından 3 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARKDAŞLAR MERHABA 24 LF3 10 TANESİ 5. SEVİYE 26 TANE B02 5 TANESİ 5. SEVİYE ELİT HIZ JENERATÖRLERİ 15 TANE VEGA GEMİ 6. SEVİYE PET VAR 1. SEVİTE TİCARET 2. SEVİYE KAMİKAZE 1. SEVİYE PET TAMİR MÖDÜLÜ VAR VE 1. SEVİYE YAKIT PROTOKOLÜ 8 İRİS VAR TASARIMSIZ GOLİ'YE Mİ GEÇMELİYİM YOKSA AEGİS'E Mİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

PAZAR GÜNÜ X3 ÇIKARSA 75 BİN URDİDUM YANİ 250 BİN URDİUM OLUYOR
    KENDİMDE DE 30 BİN URDİUM VAR NE YAPMALIYIM LÜTFEN YARIMCI OLUN :))

İYİ FORUMLAR...

2. Ancasin

Ancasin User

Şuan baskına değil kasılmaya ihtiyacın var. Ben olsam aegise geçerdim ama goliyi seviyorsan goliye geç. İlave olarak, bence geri kalan lf3 leri geliştirme, çünkü lf4 fullemeye çalışacağın zaman lf3'ler boşa çıkacak zaten.

•»`**´TÜRK`**´«• bunu beğendi.
  3. ASLINDA BEN AEGİS'İ SEVİYORUM AMA VEGADA KALIP ARGE YAPMAKTA MANTIKLI GELİYOR ANCAK HALEN KARARSIZIM... (ŞUAN 8 ARGEYİM)

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bundan sonra harflerinizi büyük yazmayınız forum kuralları dahilinde küçük harf kullanmaya özen gösteriniz.

Bence biraz daha kasılmak adına ageise geçmelisiniz argelerinizide tamamlamalısınız.

5. Teşekkür ederim forum kullanmaya yeni başladım kusura bakmayın..

Arkadaşlar halen cevaplarınızı bekliyorum 2-3 kişi daha cevap verirse çok sevinirim...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Eylül 2014
    Nefes bunu beğendi.

6. *O gemiyle nasıl yeni başladınız ?

Son düzenlenen: 3 Eylül 2014
  7. ben olsam aegise geçerdim ama yinede sen bilirsin...

8. Başlayalı 1.5 - 2 ay oldu bence fazla değil :)

Konu kilitlenebilir Modum :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Eylül 2014
  9. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.