GLOBAL AVRUPA 7 X3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 12 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşlar ve modlar global avrupa 7 de x3 hangi gün ve saatte çıkıyor?

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

MOD olarak cevap vereyim, x3 saatleri belirsizdir. Genel olarak çıkacağı saati öğrenebilirsiniz, o server.a ait bilgim olmadığı için bilmiyorum ancak tahmin yürütmek gerekirse, genel olarak almanya saati ile 19da çıkıyor, seyir defteride almanya saatini gösterdiğine göre hesap yaparak ulaşabilirsiniz gibime geliyor :)

Keyifli Forumlar

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Modum seyir defteri saati ana ekranda gösterilen saat ise o saate göre 18:00 ve 19:00 saatlerinde baktım ama x3 ü göremedim şimdi 20:00 ı bekliyorum...

4. 21.00-22.00 saat aralıgındadır bu saatlerde çıkmamışsa yak açırdınız yada başka bir etkinlik gelecek demektir he birde Pazar günü saat 21.00-22.00 de

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Cevapar için teşekkür ederim dün yakaladım x3 saatini.Konu kiilitlenebilir....

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.