GLOBAL AVRUPA

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve yunust1903 tarafından 31 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yunust1903

yunust1903 User

3 Gündür Global Avrupa serverında bir çok haritada sorun yaşıyorum. özellikle 1-2 haritasına giriş yapamıyorum. burada olan gemilere giriş yaptığım zaman SUNUCUYA BAĞLANIYOR yazısı geliyor ve bu şekilde kalıyor.

2. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Duyuru - DarkOrbit DDoS Atak Altında! | DarkOrbit TR

3. yunust1903

yunust1903 User

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  4. KAYAHANCI1

KAYAHANCI1 User

xxlordxx70 bunu beğendi.
  5. Fatih arkadaşa katılıyorum. 2 gündür oyunu bekliyorum. Adminler Laf çarpıtıyor forumlarda bu ne ukalalık. Bu oyunun müşterileri oyunun popülerliğini arttıran kişiler bizim gibi arkadaşlardır. Oyunu o kadar vasat bir hale getirdiniz ki. Malesef Artık Darkorbit oyuncusu değlim bu günden sonra bırakıyorum bu oyunu...

JValentine bunu beğendi.
  6. 73mugtar

73mugtar User

nereye gıdıyorsun gene geleceksın

7. TR|SUBUTAY

Tabiki bırakmak ve oynamak sizlere kalmıştır. Katıldığınız arkadaş müstehcen görüntüler atarak ve argo kelimeler kullanarak konular açıyordur.

Bu şekilde değil bir yere varmak medeni olarak hak aramakta imkansızdır. Vardığınız en basit kurumun kapısından bile geri çevirilirsiniz.

Bu şekilde gelip burada asıp kesiyorsanız bizlerde size lokumla gelmeyiz. Ukalalık dediğiniz siz istediğiniz kadar sövün sayın sonra biz tabi efendim diyelim değil mi? Aldığınız VİP ile bizi satın mı aldığınızı sanıyorsunuz?

Tata ve Dontforgetme bunu beğendi.
  8. ...LİDER5

...LİDER5 User

Bu insanlar size daha kaç defa medeni şekilde ulaşıcak acaba ? Sanki medeni şekilde olan yaklaşımlara kaç defa olumlu dönüş yaparak hatalarınızı düzelttiniz ? Kimsenin sizi satın aldığı filan yok burda biz hizmet mevcut ve bu hizmeti siz veriyorsunuz daha dogrusu veremiyorsunuz ama lafa geldimi tüm yetkileri kullanıp herkesi banlayıp susturuyosunuz ? Şimdi kalkta söyle senin bundan farkın var mı ? Elinize verilen yetkiler insanlara yardımcı olman için veriliyor ama sen kalkmıs dikdatörlük yapmaya çalışıyosun :D Burda oyunculara gücün yetiyo 2 gram yüreğin olsa üst ekibindekilere laf anlatabilirdin :D Dur tahmin edeyim kimse seni dinlemiyor dimi :D MC Donalds eleman arıyomuş bide orayı dene istersen ne dersin ?

™ÃŽЯAÍL♥ ve JValentine bunu beğendi.
  9. amazon35

amazon35 User

öncelikle subutay admin Aldığınız VİP ile bizi satın mı aldığınızı sanıyorsunuz? diyorsunuzya evet satın alıyoruz bizleri paramızla rezil ediyorsunuz bu oyuncular olmassa darkorbit ve sizler bir hiçsiniz o yüzden sen önce uslubuna bak bu oyunculara terbiyesizlik yapamassın....

10. antesteria

antesteria User

subutay... biz ürün ve hizmet satın aldık karşılığında oyuna giremedik. hitap şeklinizi gözden geçirin. (Aldığınız VİP ile bizi satın mı aldığınızı sanıyorsunuz?) böyle bir cümleyi kurmaya hakkınız yok. insanları mağdur edip üzerine birde ağalıkmı yapıyorsunuz... ödediğimiz ürün ve hizmet bedelinin karşılığı bu mu??? çözüm sunmak sizin göreviniz. beceremiyorsanız bırakın. hak eden insanlar gelsin.

11. DAYI2*

DAYI2* User

bu şekilde yaklaşımla nasıl bir insan oldugunu etiketlemiş oldun teprikler.................................

12. 73mugtar

73mugtar User

OLAY BELLI ADMINLER NE YAPSIN ALLA SUBUTAY BASTACI

13. antesteria

antesteria User

Aldığınız VİP ile bizi satın mı aldığınızı sanıyorsunuz? sence ne yapsın?

14. ...LİDER5

...LİDER5 User

Adam oyuna yatırdığımız paraları küçümsüyor yatırmayın oynamayın diyor sen gelmiş baştacı diyosun adama. Belki gerçekten oyun için yetkileri olmayabilir ama oyuncularla iletşim için tutulmus adamlar bunlar cıkıpta bize paramızı değersiz kılıp napim diyor

™ÃŽЯAÍL♥ bunu beğendi.
  15. TR|SUBUTAY

1. Konuyu çarpıtıp napim, yatırmayın gibi bir cümle yok!
    2. Oyuna girememeniz burada gelip cinsel ve müstehcen mesajlar atmaya veya bizlere argo kelimeler kullanmaya hak vermez!
    3. Görevli olmamız maaşınızı ödememiz için vip çekelim yada para toplayalım deme hakkı vermez!

Konuyu çarpıtan tüm art niyetli kullanıcılara işlem yaptım. Aynı zihniyet ile devam ederseniz daha fazla işlem yapacağım.

Oyuna girememeniz bir sorundur bunu raporlar ve gelen cevapları sizlere bildiririz. Bunun dışında kimse kimseyi satın alamaz ve kimse kimseye argo kelimeler kullanarak konuşamaz!

Bunu savunan ve meşrulaştıran tüm kullanıcılara çok daha fazla bir cezai işlem uygulayacağım.

16. TR|SUBUTAY

Son olarak birde aynı anda 4 farklı hesapla yazacak kadar basitçe düşünmeyin. Karakterli ve karakterine yakışır şekilde tek hesapla gel tek hesapla burada bir sorunun varsa çözelim!

Yıllardır bu tip kişilik karmaşası yaşayan 5 farklı hesapla 10 farklı hesapla tek konuda hem kadın hem erkek olan karakter bozukluğu yaşayan insanlarla mücadele ettim. Daha çok mücadele edeceğim. Sizin gibi zihniyetler yüzünden burada bir geliştirme ve doğru düzgün konuşma yapamıyoruz. Merak etmeyin burada olduğum sürece daha çok siz ve sizin gibi insanları farklı hesaplarla kandıran ve kandırmaya çalışanlarla mücadele edeceğiz. :)

17. HTC_ONE_M8

HTC_ONE_M8 User

Subutay admin abuk sabuk konuşmaları kimse tasvip etmiyor zaten. Banlamalarda sonuna kadar haklısınız. Online bir oyuna 2 gündür giriş yapılamıyor. Sizden oyunu çözme gibi bir talebimiz yok görevinizin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak bize kıyasla daha detaylı bilgilere ilk elden ulaşabileceğinizi düşünüyoruz. Hiçbir şey yokmuş gibi 2 gündür ortaya atılan DDoS saldırısından başka bir bilgi verilmedi. Oyuna sadece 5-2deki gemimden giriş yapabiliyorum. 5-3e atladığım zaman yine kitleniyor. Ama chate baktığımda oyunu normal bir şekilde oynayan oyuncular olduğunu görüyorum. DDoS saldırısı öğrenebildiğim kadarıyla tüm servera yapılan bir saldırı yani bu oyuncuyu salayım bunu kitleyeyim tarzında bir saldırı değil. Bu durumun oluşması kafamızda soru işaretlerine sebep oluyor. Biri oynarken diğeri oynayamıyor. Bu işte bir gariplik var yani. Hedef tahtasına forum adminlerinin çıkma sebebi kimsenin bir bilgi paylaşmaması. Sizden bilgi alamazsak kimden alacağız?

titans___, ™ÃŽЯAÍL♥ ve zühre bunu beğendi.
  18. TR|SUBUTAY

Haklısınız, bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Bende gündemi takip ederek sizlere bilgi aktarmaya çalışıyorum ama paskalya tatili olduğu için ve saldırı planlı olarak bu tarihlere yapıldığı için bir dönüş ve cevap alamadım.

Mecburen bekledik ve bekliyoruz bugün biraz daha detayları görüp öğrenip burada bilgi vereceğim :)

HTC_ONE_M8 bunu beğendi.
  19. BaTe

BaTe User

Üstadım tekrardan hoşgeldiniz, bütün konuyu okudum sizin gördüğünüz bizim göremediğimiz bazı şeyler vardır illa ama şimdi yukarıdaki arkadaşların bazı konularda haklılık payları var. Burada hiç kimse bir kişiyi zaten satın alamaz ama hizmet bekler illa oyuna bir şey yatırıp yatırmamasına da gerek yok. Yaşım 30 oldu kurtulamıyorum oyunlardan ve ben sırf darkorbit oynayan birisi de değilim bir çok MMORPG oyunlarda bulundum, Paskalya, cadılar bayramı, 4 Temmuz, Noel vb vb çoğu tatillerde bu oyunda ve diğer oyunlardada gördüğümüz hizmet ile şu anda ki darkorbit hizmeti arasında aşırı bir fark var. İnsanlar size bunu sormaya çalışıyor anladığım kadarıyla ve bende bunu sormak istiyorum neden ? DDoS saldırılarını çoğu iyi oyun firmaları hemen çözebiliyor teknik ekipleri ve korumaları çok iyi olduğu için.

20. TR|SUBUTAY

Selam, keşke herkes sizin gibi güzel üslupta ve tutumda olsa..

Bizim derdimiz kimseyi buradan banlamak yada hakaret edip ego kasmak değil. Yıllardır darkorbit forumunu bitiren oyunculara gına getire belirli şahıs ve karakterler var. Siz bunları göremiyorsunuz ama biz arka planda bunların hesaplarını ve bağlantılarını işin özeti herşeyini görüp yakalıyoruz. Bu şahıslar ortalıkta ufak bir kaos olduğunda hemen kan emiciler gibi çıkarak bunlardan besleniyorlar. Banlama olur banlamanın içeriğini okumadan konular açarak veya konulara girerek eskiden olan videoları yeni gibi lanse ederek veya görselleri oyuncuların zihinleriyle oynuyorlar.

Hele ki bu grup, 10-15 arası farklı hesaplar açarak forumda normal takılarak açtığı tek yoruma girip art arda sanki farklı karakterlerde gibi yorumlar atıyorlar. Sizinle düşman olduğunda yada sinirlendiğinde sizi canınızdan bezdirene kadar iftira ve çamur atarak mobbing yapıyorlar. Çok daha öncesinde de bu tip karakterlerle uğraştım şimdide uğraşıyorum. Yukarıdaki çoğu hesap birisi savunurken diğeri kavga ediyor aslında aynı kişi sadece farklı hesaplardan geliyor. Bunu gören oyuncular sanki bu şahıs mağdur ediliyormuş gibi düşünüyor. Amaçları da bu..

Bundan dolayı bu tiplemelere taviz ve alttan alma yolumuz yoktur. İnsanları kandıran ve iftira atanlar bizden değildir. Burası onların yuvası hiç değildir.

İşin özeti budur.

Gelelim sorunuza, paskalya tatilinden dolayı teknik ekipte izinliydi bu yüzden dolayı saldırı sonucunda girişler aksadı. Maalesef darkorbitin kanayan bir yarasıdır bu geliştirici ekip. Hepimiz isteriz ki güzel düzenli bir oyun olsun ama bunun arka planda birçok faktörü olmaktadır. Çalışan ve ar-ge gibi.. Bu konuda ne yazık ki elimizden ülkeler olarak birşey gelmiyor. Buradaki söz tamamen yönetim kısmında bitiyor. Her şirket kar odaklı çalıştığı için herkes en ucuz maliyetle en verimli işi yapmaya çalışıyor bu da haliyle böyle sorunlar ortaya çıkarıyor..