GLOBAL AVRUPA

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve yunust1903 tarafından 31 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. xBlade60

xBlade60 User

Subutay admin benım konuyuda destek at gemi modulleri hakkında

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  2. BaTe

BaTe User

Ben sizin nasıl tutum sergilediğinizi gördüğüm zamanlarda sizi zaten destekliyordum, geçen sene banlamalar olduğu zamanlarda ki gibi :).

Evet bütün şirketlerde olduğu gibi ucuz maliyet verimli iş vb, keşke biraz yatırımı geliştirici ekibe yapsalar da daha düzgün bir oyun haline gelse, şu an ki durumundan daha fazla iyi olurdu ama bildiğim kadarıyla bu oyun piyasaya sürüldüğü zamanlarda sadece 2-3 yıllık olarak sürülmüş ve bu kadar tutulacağını düşünmedikleri için de çok üstüne düşmemişler. Yüksek oyuncu olduğu için de çekirdek kaynak kodlarını şu ana uyduramadıkları için düzeltmiyorlar yani yeteri maddi destek olmadığı için yazılımcı ekibe, neyse ne yapalım sağlık olsun diyebiliriz ancak. İyi çalışmalar üstadım.

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  3. 1. adam haklı çarpıtma yok

2. edebilir oyunda düzgün olsun o zaman

3. evet maaşınızı biz ödüyoruz biz olmasak maaşınız yatmaz

imza qapaq

titans___ bunu beğendi.
  4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Hadi oradan!

Karaservi ve -UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  5. Karaservi

Karaservi User

Merhaba SUBUTAY,
    Öncelikle, tarafınıza yöneltilen haksız hakaretler ve suçlamalar nedeniyle büyük bir üzüntü içinde olduğumu belirtmek isterim. Oyuncular olarak, sağlıklı bir oyun deneyimi yaşamak ve paket veya abonelik satın aldığımız her an için adil bir çözüm talep etme hakkına sahibiz. Maalesef, son yıllarda yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle oyuncu topluluğu olarak moralimiz oldukça bozuk durumda. Ancak, bu oyunun geniş kitlelere hitap eden önemli bir oyun olduğuna inanıyoruz ve yalnız bırakılmamasını istiyoruz.
    Maliyet konusuna gelince, yöneticilere oyunun ücretli bir sürüme dönüştürülmesini öneririm. Bir platformla anlaşarak ücretli bir sürüm sunulabilir ve böylelikle grafikleri geliştirilerek pay to win unsurları azaltılabilir. Hileler ve botlarla mücadele eden bir ekip oluşturulabilir ve kullanıcı hareketlerinin analiz edildiği bir sistem kullanılabilir. Kutu ve hammadde toplama gibi işlemler spesifik hale getirilerek bot kullanımı önlenmiş olur. Ayrıca, eski e-spor etkinliklerine yeniden yatırım yapılabilir ve daha fazla gelir elde edilebilir.
    Flash player desteği sona erdikten sonra web arayüzüne geçilmiş olmasına rağmen, diğer oyunlarda olduğu gibi bir exe platformuna geçiş yapılabilir. Arge büyük bir maliyet gerektirse de, oyunculardan destek alınarak yeni bir platform oluşturulabilir. Belirli bir zaman çizelgesi oluşturularak, arge çalışmalarının, geliştirme süreçlerinin ve oyunun çıkış tarihinin belirlenmesi önemlidir.
    Bu dilekçe ile ifade etmek istediğimiz, burada bulunan herkesin oyuna olan bağlılığıdır. Kimimiz eski oyuncularız, kimimiz ise yeni başlayanlar, ancak hepsi de Darkorbit'e gönül vermiş kişileriz. Eğer bu dilekçede yer alıyorsak, bu oyunun geliştirilmesi ve eski gücüne kavuşturulması için elimizi taşın altına koymaya hazırız.
    Şahsım adına dileğim, Darkorbit'in eski ihtişamına ulaşabilmesidir. Bu oyunun benzeri yok ve yetkililerin bu değeri koruması önemlidir. Büyük bir yapılanma ve belirlenmiş bir zaman çizelgesi olmadan, bu oyunun gün geçtikçe eriyip gitme riskiyle karşı karşıyayız. Bu durumun en kötü senaryosunda, yetkililerin iflas ettiği ve oyunun sonunun diğer örneklerinde olduğu gibi trajik bir şekilde sonlanacağını görmek istemiyoruz.
    Saygılarımla,

6. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Selam, tavsiyeniz için teşekkür ederiz. Bende 2008 yılından beri oyuncuyum bu oyunda, gerek bireysel gerek büyük kitlelerle hem oynadım hem oynattım ama günümüz hali gerçekten katıldığım gibi iç acıtan bir yara.

Belkide diğer takımların yapmadığı yapamadığı baskıları bizler yaptığımız için sürekli görev bırakmak zorunda kalıyoruz yada bunalıp artık ara veriyoruz. Bu aylık abonelik VİP gibi olan sistemi geliştirip önereceğim ekiplere eğer daha detaylı geliştirme ve gelir hesaplaması yaparsanız seve seve onu da öneririm :)