Global Avrupaya birlikte başlamak isteyen varsa buyursun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Graw tarafından 5 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben global 3 teyim

2. Achimenes

Achimenes User

global avrupa 1 sirket vru Türk Avcı Timi herkesi bekleriz ts mevcut

3. FastPick

FastPick User

Klan güzel görünüyor
    Beraber cubi ya da low yapacak arkadaşlar lazım bana
    Uygun olursa geleyim

4. global avrupada yardım isteyecek olan chate eureka yazsın en geç 10 dkya dön
    en kalabalık server:)

5. adamlar yazıyor ama kimse ilgilenmiyor herkes oyundan yıldı artık

6. badboy1361

badboy1361 User

Global avrupa 7 deyim yeni başladım

7. gerçekten yeni başladıysan tr serverlerine başla yabancılarla baş edemezsin bu yönetim şekliyle

8. DRONES

DRONES User

yabancı swlerde oynamak çok sıkıntı isk2de oynadım ve support yok :D varda bize yok Türk teknikte destek olmaz ortada kalırsın hesabın sıkışsa bir yerde derdini anlatamazsın :D ki ben anlatamamıştım

9. kardeş zaten tr serverlerinde olmana ragmen kuru gürültü denilen sadece konuşma olayı var faliyet sıfır bu sebepten globallerde çok ezik kalırsın onun için yeni başladıysan direk tr de başla %5 lik şansını kullanırsın ilgi bakımından diyalog bakımından

10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun açmadığınız için kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.