Global server önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 9 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Evet arkadaşlar tr3 de oynuyorum ve malesef 1 haftadır kendi x-1 ile x-4 arası haritamda gördüğüm toplam oyuncu sayısı bir elin parmakları kadar.Düşman şirket haritalarına gidiyorum yine aynı.Gördüğüm 1-2 düşman da zaten ful.Denk geldiğimiz zaman mecbur oyundan çıkmak zorunda kalıyorum çünkü haritada benden başka gemi yok.Resmen ölü server gibi hiç hareket yok.Konuya gelecek olursak başlıkta da yazdığım gibi oyuncu sayısı biraz fazla en azından hareketli bir global server arıyorum.Önerilerinizi bekliyorum....

2. DaglıAcS

DaglıAcS User

global avrupa 2 ye gel çok az türk var dolduralım türkleri

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Cevap için teşekkür ederim.Türk sayısı o kadar önemli değil sen serverden haber ver oyuncu sayısı en çok online oyuncu hangi saatlerde olur vs.Ayrıca 1-2 gün beklemek istiyorum belki oynayan başka arkadaşlar da fikir verebilir...

4. omar81233

omar81233 User

Evet yok mu başka global server önerisi ya da arkadaşın bahsettiği global avrupa 2 hakkında bilgisi olan?

5. global amerika 4 de oynuyorum. hareketli yani.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Global serverlerin geneli tr ye göre daha kalabalıktır.Kalabalık serverler istiyorsanız global serverleri tercih edebilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.