Global Support ve Forum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve adeniza tarafından 13 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adeniza

adeniza User

Global avrupa serverindeyim. Sistem tarafından otomatik olarak bir hafta banlandım, yabancı biri ile grup çetinde olduğum için bizim support banımı göremedi. Global EU supportuna ya da forumuna yazmamı önerdiler. Ama oraya nasıl ulaşacağım bilgisini vermediler. Bu konuda bilgisi olan FM veya FA varsa lütfen yardımcı olun. Bir haftalık haksız ban çekilmez.

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Support ekibimiz size gereken linki atmış lütfen mailinizi dikkatli inceleyiniz. Linke buradan da ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. adeniza

adeniza User

O link boş bir yere çıkıyor. Oradan foruma gittiğimde de konu açamıyorum. Neden support onlara sorup düzeltirmiyor da bana kırk dereden su getirtiyor.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu konu ile support ile iletişime geçiniz bizlerin bir müdahalesi söz konusu değildir.

İyi Forumlar

5. adeniza

adeniza User

Support ile iletişime geçtim. Kendilerinde ban görünmüyormuş. Global avrupa supportuna yazın dediler ama o supporta nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Ayrıca forum yöneticileri olarak şu şikayetimide iletmenizi rica ediyorum; 7 günlük otomatik sistem banı akla aykırı, bu ban 2 saati geçmemeli. Zira hatayı düzelttirene kadar aradan iki üç gün geçiyor ki bu gecikmiş adaletin kimseye hayrı olmadığı gibi adalet de olmuyor. Bu güne kadar aldığım bütün sistem banları 7 günlüktü ve hepside hatalı ban olarak daha sonradan düzeltildi. Ama artık bu hataları düzeltmeye harcadığım zamandan bıkkınlık geldi.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Ana sayfaya giriniz ve oradan sol üstten bayrağı değiştirip deneyiniz.

İyi Forumlar

7. adeniza

adeniza User

Modum Alman forumuna girip yazdım ve oradaki moderator banımı kaldırdı. Ban alma sebebim ise grup çetinde ``skype´´ yazmammış.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu çözüme kavuşmuştur.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.