Öneri GLOBAL VEYA TR YENİ SERVER AÇILMALI MI?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DarkOrbitAşk tarafından 30 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni server açılmalı mı?

Anketin kapanma tarihi 20 Haziran 2019.
  1. Açılsın

40,0%
  2. Açılmamalı

60,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim gibi bir çok oyunu bırakan oyuncu veya yeniden bir sıralama yarışı içinde olmak isteyen oyuncular olarak dört gözle yeni bir server açılmasını bekliyoruz. şuan ki serverlarda sıfırdan başlayıp gemi kasmak mümkün olmadıgı gibi sıralama kasmak hiç mümkün degil zira serverlarda zayıf gemilerden çok full gemiler var bu da yeni başlayan bir çok oyuncunun iki günde patlamaktan sıkılıp oyunu bırakmasına neden oluyor. Arkadaşlar lütfen bu konudaki düşüncelerinizi yazın oy vermeyi unutmayın konu fazla destek görürse belki biz yeni başlayan oyuncular veya yeniden başlamak isteyenler için yeni bir server açılması mümkün olur.

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Lütfen forum kuralları gereği konu başlığınızı büyük harfle yazmayınız. Düzeltmediğiniz takdirde konunuz kilitlenip arşive taşınacaktır.

İyi forumlar

3. dostum belli bi klanın varsa sadece hades dönerek bile fullenebilirsin, daha sonrasında cıkan sandıklarla zeus gununde acarsın çok oynayan biirysen 1 2 ay içinde 10 irislik havoc herkullu lf4lü bi gemi yaparsın ama asıl iş bunlardan sonra tabikide, geliştirmeler prometeuslar flan filan 22lvl oldugunda ise sessiz sabotaj görevini yaptıktan sonra 100 yeni görev ile cok hızlı sıralama, bl görevleri ilede rutbe kasaiblrsn dostm ki ben sıralamamı 900den 300e cektim o görevlerle daha duruyo görevler 21 tane sini yaptım 100 görevin hepsini yapsam herhalde ilk 100 e girer acemi albay olurum ki buna daha , bl görevleri eklenmedi tek olay görevleri destekli bitirmek %50 yi alırsan daha bile kolay ama almanada gerek yok sahsen ben almıyorm 8 kişilik full destkli grup buluyorm bunada arkadaslarım yardımcı oluyor, kendine bi kaç arkadas edinerek sende hızlanabilirsin kardesm

Makinist.57 bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

24 saat içersinde gerekli düzenlemeler yapılmadığı için konu kilitlenerek arşive taşınmıştır. Kurallara uyarak yeniden konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.