GM alımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TunahanayDn tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba adminim daha önceden admin alımı yapılmış diye bir konu okudum. Hala admin alımları sürüyormu acaba ilgilenirmisiniz ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Direk olarak admin olamazsınız.Bir yerden başlayıp cm veya fm olabilirsiniz.Ancak direk admin olarak başvuru yok cm veya fm olarak başvurabilirsiniz.

İyi forumlar

3. anladım adminim teşekkürler 2 ay oldu sanırım GM alımı isminde bir konu açılmıştı hala mevcut galiba o konu facebook sayfasında paylaşılmıştı hatta.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

O denilen gm farklı bir durum bulabilirsem başvuru linkini atarım ancak bu şekilde admin vs değil o pozisyon.

Linkini arayım bulursam ileticem size buradan.

İyi forumlar

5. anladım teşekkürler adminim bekliyorum cevabınızı.

6. KARANLIK

KARANLIK User

7. teşekkürler adminim iyi görevler kilitleyebilirsiniz konuyu

son bir soru adminim bu GM ayrı bir pozisyon dediniz kısaca anlatırmısınz ?
    müsaitseniz

8. Merhaba ;

Mod'umuzun verdiği linki okursanız kafanızda soru işareti kalmayacaktır. Fakat anlaşılan o ki linki açmamışsınız bile :)

Keyifli Forumlar.

9. Game Moderator değil de Forum Moderator'dür o. (Admin de denir) MOD ve SMod'lardan sorumlu kişidir. Raporları TAKIM LİDERİ'ne iletmekle yükümlüdür. Forumdaki en üst rütbedir.

Ama bildiğim kadarıyla Oyun Moderatörü gibi bir pozisyon yok.

10. şuan açtımda hangi pozisyonda oldugunu pek anlayamadım :)

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Var ksıa zaman önce çıktı :)

DarkOrbit Türkiye ekibi ile birlikte hareket ederek oyuncular ve şirket arasındaki bağlantıları güçlendirecek, topluluk için içerik üretip etkinliklerde görev alacak DarkOrbit ustaları (GM) arıyoruz. Seçilecek kişiler DarkOrbit Türkiye etkinliklerinde, forumlarında ve sosyal medyada oyuncuların nabzını tutacak, oyuncular için içerikler hazırlayarak DarkOrbit Türkiye ekibine yardımcı olacaklar.

Burayı okursanız bilgilenirsiniz.Ancak ben bile görevliyken başvurmuştum bir geri dönüş olmadı veya alımı varmı bilemiyorum :)

İyi forumlar

12. anladım çok teşekkür ederim adminim :)

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben admin değilim Forum Modum :)

Allah söyletmiştir inşallah :)

Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

●MΔŇÌ√ΣŁД● bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.