Öneri GM ile birlikte HADES Kapısını bitirmeye hazır mısınız?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KasırqA-41 tarafından 10 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. |%100 LF-4 ÖDÜLÜ|GM ile birlikte LoW Kapısını yok etmek yerine GM ile birlikte aynı bu LoW Kapısı şartları gibi tek farkı LoW Kapısı değil HADES kapısı olması olacaktır.Bir de GM ile HADES Kapısına giren oyunculara Kapı bitiminde %100 LF-4 ödülü gibi güzel bir ödülde olursa.Oyuncular LoW Kapısını kesmek yerine HADES Kapısını tercih edeceklerine emin olun.HADES kapısı LoW Kapısından hem daha İyi ödüller veriyor hem daha Güzel bir Etkinlik olur diye düşünüyorum.Oyuncuların oyundan azcık zevk alması için güzel bir şey olabilir.Katılım LoW Kapısından kat kat daha fazla olacağını düşünüyorum.200-300 Avantaj kutusu açıp 1 ADET LF-4 bulan Arkadaşlar vardır diye düşünüyorum.Bu güzel bir Destek olur Bence.GM'nin Grubunda olan Oyuncuların HADES Kapısı Açık olmaksızın HADES Kapısına Girebilmeleri lazım ki Güzel Olsun.Diğer türlü Kapıyı herkes yapar zaten.37 LF-4 FULL GEMİM VAR AMA LF-4 ARAYANLARI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN SUNDUM BU FİKRİ.| HADES mi? LoW mu? |

Son düzenlenen: 11 Nisan 2015
  2. matkap34

matkap34 User

gruptakilerin bedava hadese girmesi hariç katılıyorum
    HADES kapısı olan kişi gruba alınmalı ve o kişilerle yapılıp sonunda herkes lf4ünü kazanmalı armut piş ağzıma düşe gerek yok

3. Etkinlik yapmışlar LoW kapısı yerine HADES yapsınlar ben o zaman oyuncuları düşünüyorlar derim kapı açık olursa herkes yapar kapıyı açsınlar ben x4 x6 sıkar yaparım önemli olan böyle yapmaları haftada 7 kişiye LF-4 verecekler çok mu yani.LoW Etkinliğinden kat ve kat katılım olur LoW nedir?ADMİN girecek grubundakilerde kapısı açık olmadan girebilecek bak ben o zaman derim işte oyuncuyla zaman geçirme bu olur,ödül bu olur.LoW kapısını açsın admin ben x4 x6 sıkar her hafta yapmazsam başka bir şey bilmiyorum.

4. %100 lf-4 verilceğini sanmıyorum ama bu hades fikrini bende düşündüm Adminin sorularına doğru cevap veren üyelere hades kodu verilecek Sonrada hades kapısı yapılacak

5. Demek ki çoğu oyuncu Full LF-4

6. Bence de olmalıydı LoW yerine HADES çok iyi giderdi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.