Gm nin uyarmak yerine çarıma el koyup supportun cevap yazmaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..GardiyanTime.. tarafından 2 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Admin öncelikle kolay gelsin.Ben brezilya1 oyuncusuyum clan adı ingilizce birşeydi kullandıgım keli

1. Genel bir açıklama

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Artemis gm nin iletişime geçmesi

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Admin öncelikle kolay gelsin.Ben brezilya1 oyuncusuyum clan adı ingilizce birşeydi kullandıgım kelimenin birden çok anlamı vardı zeta kapısındayken Artemis Gm çarıma girdi ve beni oyundan attı. Klan adını Klan lideri beni bulsun-Artemis yapmış 28 saattir supportdan cevap yok bana clan adı değiş deselerdi ben değişirdim zaten küfürlü anlamını kullanmadım ama onlar öyle anlamış önemi yokda çarıma girişimi yasaklamış ne şifre hatası veriyor ne bişey sadece url nin sonuna Home login error yazısı geliyor.Bi yardımcı olurmusunuz?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Support ekibimiz 48 saat içerisinde size geri dönüş yapılacaktır lütfen support ekibimizin cevabını bekleyiniz. Eğer ki geri dönüş yapılmazsa size gönderilen Ticket numarası ile tekrar yazabilirsiniz.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Haziran 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.