Gmail Doğrulama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve M.E.S.K.E.N tarafından 29 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GMAİL DOĞRULAMA YAPAMIYORUM BÖYLE Bİ HESAP YOK DİYOR NE YAPABİLİRİM

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Forum içerisinde tamamen büyük harfler ile yazmak yasaktır, lütfen tekrarlamayınız.

Tam olarak nasıl bir hata almaktasınız, hesabınız üzerinde doğrulamak istediğiniz Gmail'e giriş yapabiliyormusunuz ? Eğer mümkünse yaşadığınız sorun ile alakalı bir ekran görüntüsü paylaşabilirmisiniz.

İyi forumlar.

3. admin14*7

admin14*7 User

Themis bende şaunda oyuna girmeye çalışıyorum ama giremyorum harhangi bir kural ihlalim yok etkinliklere ulaşmam gerek zaten acilen yardımcı olun

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Almış olduğunuz cezai işlem hakkında Forum Takımı olarak ne yazık ki bilgi sahibi değiliz. Cezanız hakkında bilgi almak ve itiraz etmek adına Support Takımımız ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Şuan ki kullanmış olduğunuz forum hesabınızın kullanıcı adı Forum Kurallarına uygun değildir. Bu sebepten ötürü banlanacaksınız. Size tavsiyem, Forum Kurallarına uygun bir şekilde yeni bir Forum Hesabı açmanız yönündedir.

İyi Forumlar.