gmail hesabı silinmiş ve ben hesabın bana ait oldugunu kanıtlaya bilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ®_дĜıЯ•дβi¯¯¯[ЯдЌı] tarafından 17 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese iyi günler dilerim ben sorunum ben 3 sene önce bir abim bana darkorbiti bıraktıgı için hesabını vermişti ve ben hesabın herseyini biliyorum fakat hesabı başka biri öğrenmiş ve bu yüzdende uridium veya preimum gibi şeylerler yükleyemiyorumBenim sorunum şifre veya e postayı değiştrmekte değiştiremiyorum çünkü gmail hesabı silinmiş bu hesabın artık bana ait olduğunu kanıtlaya bilirim fakat ben şifreyi başka birisi bildiğinden kredi kartı vs. gibi parasal işlemler yapmadım ama diğer türlü hesabın ilk ismi ilk şifresi ilk e postası gibi şeyleri biliyorum bana yardımcı olabilirmisin bana e posta değiştirirken ki giden onayı eski e posta yeri yeni e postaya gelmesini istiyorum LÜTFEN YARDIM EDİN

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Eski mailinize ulaşmanız şart bu durumda.

Çünkü supportta sizden önceki yıllardaki deöem bilgileri tarzı durumları isteyecek.Bu durumda kanıtlamanız imkansız.

İyi forumlar

3. dikduran1

dikduran1 User

bak kardeşim bir ihtimal sana belki yardımcı olur..
    öncelikle silinen mailin aynısını tekrar almaya çalış yani ***** silinen ise aynısını almaya çalış hangi mail servisi bilmiyorum ama bazı mail servisleri aynı maili tekrar veriyor. şansını dene.. maili alınca şifremi unuttum de darkorbit sana şifre değiştirme maili yollar gerisi kolay zaten....

dipnot:
    ben şuan eski silinen bir mailimi denedim aynısını tekrar alabiliyorum... umarım sende alırsın...

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşımızın dediği ne kadar doğrudur bilmiyorum.Ancak böyle birşey gmail hotmail gibi büyük şirketlerde imkansızdır.Bu şekilde bir çok şey çalınabilir.

Ancak sizler yinede gmailin supportuna başvurarak mailinizi geri alma şansınız varmı öğreniniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.