Gmail hesabıma erişemiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HAYKO_CEPKİN tarafından 27 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhabalar herkese.Ben uzun bir ara vermiştim oyuna , hesabıma girip mail değişikliği yapacaktım fakat gmail hesabımın şifresini unuttum.Telefon koruması veya ikincil bir mail adresini ayarlamayı o zaman akıl edememiştim.Akıl almaz kurtarma seçenekleriyle kafayı yemek üzereyim yani...Gmail hesabımın şifresini nasıl alabilirim bir önerisi olan varmı ? teşekkür ediyorum şimdiden.İyi forumlar...

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Supportla iletişime geçiniz yada mail hesabınızın bulunduğu firmadan destek alabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. Support derken nasıl yani ?

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Supportla iletişime geçmek için buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

5. yazıyı yazdım gönderdim fakat verecekleri cevap gmaile gidiyor ve şifreyi bilmiyorum....

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gmailden şifreyi unuttum bölüme bakınız eğer ki orayı da hatırlamıyorsanız gmailin destek ekibinden destek alabilirsiniz.

İyi Forumlar

7. TheMaster

TheMaster User

ID 'nizi hatırlıyorsanız yeni bir hesap açın ve ID belirterek kanıtlarınızla birlikte ( hesabın size ait olduğunu ispatlamanız için ) durumu açıklayın yardımcı olurlar.

8. gmail ile iletişime geçtim gereken bilgileri aldım ve mailimi kurtardım konu kilitlenebilir.iyi forumlar

9. Merhaba,

İstek üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

HAYKO_CEPKİN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.