GMAİL ŞİFREMİ UNUTTUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [DELİ_ÇAVUŞ_82] tarafından 18 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba admin kardeşim kolay gelsin bundan 2 gün önce yine yazmıştım ve biraz bekleyin ve tekrar gmail şifre formunu doldurun demiştiniz dediginiz gibi yaptım kaç kere doldurdum ama yanlış diyor.Lütfen yardım edin tek çarem siz kaldınız nolursunuz.Yemin ediyorum her yolu denedim ama olmuyor

2. çaren DO forumu değil google la irtibata geçeceksin. arayacaksın. söyleyeceksin. başka çaren yok

3. Gmaille işim olmaz onemli olan darkorbit hesabım oldugundan buraya yazıyorum yoksa her yolu denedim o yuzden tek yardım edebilcek darkorbit adminleri

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Hesap ve mail güvenliğiniz tamamiyle sizin sorumluluğunuzdadır. Gmailde şifremi unuttum yönergenlerini izleyerek ulaşmaya çalışın. Bu gibi durumlar için gmail sizden ikincil eposta ve telefon numarası istemiştir. Girdiyseniz bu yolları izleyin. Bunlarla bir sonuca varamıyorsanız support ile iletişime geçebilirsiniz. Net cevabı onlar verebilirler. Bizlerin teknik konularla ilgili desteği malesefki yoktur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.