GMAİL ŞİFREMİ UNUTTUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve мAxiмuѕ tarafından 23 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. мAxiмuѕ

мAxiмuѕ User

gmail şifremi unuttum...ve yardımcı e postam yok gemimi posta kodunu degiştiremiyorum destek lazım... TEŞEKKÜRLER

2. StorMHawsK

StorMHawsK User

Üstüne bir bardak Milli içeceğimiz olan ayran iç.
    Bir çok kurtarma protokolü var ama burada açman çok mantıksız g-mail ile alakası yok darorbit'in yardım istiyorum diyorsan;

• Telefona şifre iste
    • G-mail kurtarma protokollerini izleyebilirsin.

3. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında birde supporta bilgi verınız onlar size gereken en buyuk yardımı yapacaklardır

Keyıflı forumlar

4. Google Mail Destek ' ten alıntıdır.

Merhaba arkadaşlar,

Eğer hesabınızın şifresini unuttuysanız veya hesap bilgilerinizi kaybettiyseniz size nasıl yardımcı olduğumuzu burdan da sizlerle paylaşmak isterim. Öncelikle unutmayın ki aşağıdaki işlem hesap kurtarma için sunduğumuz tek yöntem:
    1. Lütfen şifre yardım sayfasına gidin.
    2. Şifresini unuttuğunuz e-posta adresinizi giriniz.
    3. Eğer hesabınızı korumak için daha önceden hesap kurtarma şeçenekleri koyduysanız, bu seçeneklerin size sunulduğunu görürsünüz. Bu durumda lütfen hesap kurtarma seçenekleriniz için size gönderilen adımları izleyiniz.
    4. Eğer hesap kurtarmak için telefon veya e-posta koymadıysanız, size sunulan seçeneklerin altındaki mavi bağlantıya tıklayarak forma gidiniz. Eğer 2 Adımlı doğrulama kullanıyorsanız da direk bu forma yönlendirilebilirsiniz.
    5. Karşınıza çıkan soruları elinizden geldiğince doğru bir şekilde yanıtlamaya çalışın. Oldukça çok soruya cevap vermeye çalışmanızı öneririm.

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Gmail Şifre sıfırlama yöntemlerini deneyiniz ve üstte yazılan önerileri deneyiniz bizim buradan size yapabileceğimiz yardım anca bu kadardır

iyi forumklar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.