gmail ve hotmail

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GEMİDE•SOPA•VAR tarafından 17 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleyküm
    benim darkorbit gemim hotmail hesabına bağlı bazı arkadaşlar bana gmail daha güvenli dedi şimdi ben gmaile geçirirsem hesabımı bi sıkıntı çıkar mı mesala çarım çalındı çarımı geri almak istiyorum supportun verdiği forumda ilk msn adresi mi ne yazıyor böyle sıkıntılar çıka bilir mi

2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Mail adresinizi değiştirebilirsiniz.Hesabın kayıtlı olduğu mail elinizde olduğu sürece support ile iletişime geçebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

3. yani modum sizce hangisi daha iyi olur gmail mi hotmail mi

4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Bu karar tamamen size kalmış birşey diyemem.Mailler arasında araştırma yapabilirsiniz size hangisi daha yararlı gelirse onu seçebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

5. tşk modum mührü basa bilirsiniz

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Tavsiye olarak bence gmail kullanmanız iyi olur. Bence basit ve kullanışlı arayüzü var. Ayrıca güvenirliliği hotmailden yüksek olabilir. Sohbet farklı ve güzel uygulamalarla da kullanılıyor.

İyi Forumlar.

7. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konu oyuncunun isteği üzerine kitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.