Gmail'e gelen kod

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DOPİNGLİBEBE tarafından 29 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. REPUBLICTR2018 kod geçersizdir diyor neden böyle ?

2. Size en azından kod gelmiş bana kod bile gelmedi !!

3. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

banada aynısı gelmiş kullanamıyorum :mad:

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Kod sınırlı sayıda paylaşıldığı için kodlar tükenmiştir.

Oyun üzerinden hesabınızda ayarlara girdiğiniz zaman haber bülteni seçeneği var orası açık değilse mail gelmez.

Keyifli Forumlar.

5. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Maille bir açıklama yapılabilirdi değil mi ? Sınırlı sayıda diye hiçbir açıklama yok kutlama mesajı ve kod var. İnsan mutlu oluyor.

Hani bir arkadaşınla yola devam mı tamam aşamasında kalırsın ya darkorbit için bıraksam mı bırakmasam mı aşamasındayım uzun zamandır 11 yıllığı atıp bırakamıyordum ama bu açıklaması bile komik hatalar hataların hiçbir zaman bitmemesi, etkinliklerin hep sıkıcı olması, oyunda her şeyin para para para olması iyice soğuttu.

Bugün ne güzel vip kodu çeşitli hediyeler kodu gönderilmiş diye sevindik tekrar oynarız diye ama yok. Biz zamanında vip çekince sistemin ne hikmetse para çekmede hiç takıldığını görmedik. Oyun çökmüşken para sisteminin her zaman maşallahı var...

6. Eskiden e pin gelirdi

KATALONYA bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.