Gmail'e Güvenli E-Postalar Nasıl Eklenir ?

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve -ARTUKLU- tarafından 1 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -ARTUKLU-

-ARTUKLU- User

Başlıktanda belirttiğim gibi benim hesabım kapandı bende supporta başvurdum ve bana bazı mailleri güvenilir listesine almamı istediler banada nasıl yapılması için link gönderdiler. Orada outlook vardı lakin hesap gmail adresine bağlıdır gmailde nasıl güvenilir listesine alınıyor bilgi almak istiyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

S.S.S. : E-mail Gelmiyor Sorunu Adlı konuya buradan ulaşabilirsiniz. Dakorbit Tarafından güveneceğiniz Mail adresleri bunlardır;

Bu mail adresleri dışında farklı maillere güvenmeyiniz.

İyi Forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  3. -ARTUKLU-

-ARTUKLU- User

Lakin mail Spamada gelmiyor o nasıl olacak.

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle tarayıcınız üzerinden Gmail adresinize giriniz;

Screenshot_3.png

Ok ile gösterilen "Çark" a tıklayınız.

Screenshot_1.png

Burada hiç bir E-Posta olmamasına dikkat ediniz.

Screenshot_2.png

Sayfanın aşağısında "Filtreleri Geçersiz Kıl" seçeneğini işaretleyin ve tekrardan mail gelip gelmediğini kontrol ediniz.

İyi forumlar.

Minerva ve Titan. bunu beğendi.
  5. -ARTUKLU-

-ARTUKLU- User

Dediğiniz adımları uyguladım ama halen gelmiyor.

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Hesabınız "Kara Listeye" alınmış olabilir. Lütfen tekrardan Support birimimiz ile iletişime geçip, bahsedilen adımları uyguladığınızı ve e-postanızın kara listede olup olmadığı kontrol edilmesini talep edebilirmisiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.