Gökmen - İmza / 09.05.2015 Etkinlik...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr.User tarafından 13 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mr.User

Mr.User User

Merhaba,

Profil sayfama imzamla alakalı bir uyarı yazmışın.

Görüğünüz üzere resim boyutu 500*200 sınırını 466*240 olduğu için yazmış.

bu kadar hasas bir moderatore sahip olduğumuz için şanslı hissettim bir an için kendimi ve imzaa boyutunu kuculttum tekrardan.

466*188 yaptım ve forumda kurallara uymayan birini daha uyarıp izhaaya getirilmiş oldu.

GÖKMEN şimdi ben size bir konudan bahsedeceğim ve sizin bu kadar hassas olmanızdan dolayı bu konuyla ilgileneceğinizi ve bana cevap verme özverisinde bulunacağınızı düşünüyorum.

Gelelim konumuza,

Darkorbitin resmi Facebook sayfasından bildiğiniz üzere etkinlik ve ceşitli duyurular yapılmakda.

Bunlardan biriside 09.05.2015 tarihinde internet kafe buluşmasıyla alakalıydı.

Şimdi ben en son ayın 06.05.2015 tarihinde facebokk darkorbit resmi sayfasına girdim ve bu etkinlikle alakalı adres ve saati teyit edip otobüs bileti aldım.

iş yerinden cumartersi günü için izin aldım ve maaşımdan kesıldı.

okadar yolu gelip internet kafeyi bulmak için birde taksıye bindim...

ve sonuc.

kafe buluşması gecen hafta yapıldı diye bir bilgiye ulaştım kafe sahibinden...

Şimdi Gökmen,

Kurallar ve darkorbitin görünen yüzü olarak size bu yazıyı yazmadan evel,

- internet kafe sahibinden sızlere ulaşmak için telefonumu bıraktım
    - facebook sayfasından özel mesaj yolladım
    - supporta yazı yollandı
    - chatden bu konuyla alakalı bir bilgi arayısına girdim...

Ama sonuc: yüzüme bu durumu anlatabilcek darkorbitin bu konuyla hatasını kabullenıp özür dileyecek bir yetkili bulamadım.

Bu arada 2 sene evel yapılan internet buluşmasıda aynı sekılde sabah bir konu yuzunden iptal edilip yine onca arkadaş bir yetkili bulamamış ve mağdur olmuştu kafede...

şimdi Gökmen sizde ricam benım maduriyetimin giderilmesidir.

kurallara bu kadar hassas olan birisi olarakda ilgilenecegınız konusunda şüphem yoktur...

NoT: Diyeceksınızkı biz zamanında uyarıda bulunduk buluşmanın iptalı konusunda...

Ayın 6 sında facebookdakı yazı hala duruyordu...[​IMG]

Not2: Ebat kelimesi zaten coğuldur. Ebatlarında yazılmaz.
    Cevabınızı beklıyorum...

saygılarımla

Son düzenlenen: 13 May 2015
  2. Bunada cevap alamazsan söylenecek bişey yok. Ben bile üşenmeden okudum.

3. :D sesli güldüm

4. Buluşma tarihi 9 mayısta yapılacaktı evet ama sonrada 3 mayıs turnuvanın yapıldığını güne çektiler Bunun sebebi buluşmayıda aradan çıkartmaktı

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Adam haklı bi daha kim güvenirde cafeye buluşmaya gider.

6. adınıza üzüldüm hocam, biraz daha hassas davranmakta fayda var

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bende merakımdan soracağım sizin benim uyarı yaptığım imzanızda bulunan ekipman malzemelerini dikkatli bir şekilde kontrol ettiğimde sayıca olarak eksilme olmuş ve ebat olarak belirttiğiniz değer 466*240 forum kuralları gereğince yasaktır. 466*200 olsaydı bu uyarıyı almamış olurdunuz. Forum kurallarını dikkatli şekilde okuyunuz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

İstiklal bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.