Bug / Oyun hatasi Görev Alamama Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr.Erman tarafından 9 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mr.Erman

Mr.Erman User

Görev istasyonunda hiç bir şekilde görev alamıorum.Ne günlük nede haftalık görev alamıyorum,
    görev istasyonu acılıyor ama görevler gözükmüyor.
    Benden kaynaklımı yoksa oyun içimi sıkıntıvar analamadım bana yarımcı olabilirmisinz ?

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu başlığınızın tamamı büyük harften oluştuğundan dolayı tarafımca düzenlenmiştir. Forum kuralları gereğince tamamı büyük harften oluşan mesaj içeriği/konu başlığı oluşturmak yasaktır. Oyun içerisinde raporlanmış bu yönde oyun sorunu olmadığından dolayı aşağıdaki işlemleri yaptıktan sonra tekrardan iletişime geçiniz:

DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S
    Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S

İyi Forumlar.

3. smoonrise

smoonrise User

''denetim kulesi çalışmıyor '' isimli bir konu var 2 ci sayfada aynı sorunda sende olabilir belki bir incele istersen . görevleri açınca '' ! '' işareti sarı renk değilse seçilmemiş oluyor mevcut görevler gözükmez.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Hatırlattığınız için teşekkür ederim gerekli konuya oyuncu arkadaşımızı iletiyorum :) .
    Belirtilen konuya Buradan ve mesaj içeriğine de aşağıdan ulaşabilirsiniz:
    İyi Forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.