Görev Alma İşlemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Chaorrupted tarafından 22 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Görevler eskisi gibi olup her yerde alınabiliyor olsaydı daha iyi olmaz mıydı?

1. Olurdu

96,0%
  2. Olmazdı

4,0%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar benim eskisi gibi olmasını düşündüğüm ve istediğim bi konu var. Öncelikle bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum. Bildiğiniz gibi görevler , görev denetim kulesiden alınmakta . Bunun yerine eskisi gibi nerde olursanız olun görev alabilsek daha iyi olmaz mıydı? Belli bir kapanma sebebi varsa da benim bilgim yok. Yorumlarınız bekliyorum teşekkürler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Aralık 2015
    KΞLLΞ*Д√CISI[Mert] bunu beğendi.
  2. Merhabalar,

Öncelikle fikrinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.Benim oyum olumlu fikriniz güzel.

İyi forumlar

Chaorrupted bunu beğendi.
  3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Bende isterim öyle bir şey olsun fakat o denetim kulelerini boşuna koymadılar büyük ihtimal bir daha kaldırılmaz onları
    Oyum olumlu +1

Son düzenlenen: 22 Kasım 2015
  4. Bende böle bir konu açacaktım. Çok güzel fikir +1 :D

5. Guzel bir fikir olmus bazen haritalarda takılıyor iken gorev alasım geliyo ama gitmeye useniyorum :D +1:cool:

6. Güncel.

7. WolfWar

WolfWar User

Öncelikle fikrin çok güzel kesinlikle +1 Sen açmasan bu konuyu ben açıcaktım çünkü artık bıktırdı bu görev denetim kulesi olayı sırf görev almak için nerden nereye gidiyoruz. Ya bu görevleri ana sayfada alıcaz ya da her haritaya NYX koyacaklar. Sırf bu yüzden görev yapmaya eriniyorum. Korsan haritasındayım görev almak için onca yol kat ediyorum :( Bu arada bu resmi görünce bir an duygulandım ah gidi günler özledim o günleri :(

8. Yorumlarınız için teşekkürler.

ForumCuCocuK, ÐΛЯKη£S ve WolfWar bunu beğendi.
  9. Bende bu guzel fikrin icin sana tesekkur ederim:)

WolfWar ve Chaorrupted bunu beğendi.
  10. Aliens

Aliens User

KESINLIKLE oyum olumlu! Fikrinin oyuna derhal eklenmesi gerektiği kanaatindeyim.

11. Oyum olumlu +1 :)

12. +1 oyum olum lu güzel fikir

13. Yorumlarınız için teşekkürler , güncel.

Başta denetim kulesinden sadece günlük görev alınıyordu diye biliyorum. Sonra tamamen görevler bundan alınır oldu. Ama, bence yaptıkları hataydı. Sırf bizi uğraştırmış oldular :) . Ama eski görev sistemi gelse cidden çok güzel olur. Fotoğraflarını bile özlemişim o zamanların :)

WolfWar ve ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  14. Bende az ozlemiyorum o gunleri eskiden bir gorev yapardık 5-6 gun surerdi eski gorevler daha guzeldi ya eski darkorbiti ozluyorum ama bir yerdede gelmesini istemem sonucta oyunda milyarlarca degisiklik yapıldı eski surum kaldırmaz yada hos durmaz diyeyim.

15. Evet eskiden oynaması ayrı bir zevkliydi, ama işe şöyle baktığımızda zaten insanlar hep oyunun eski halini ister ama istediği gerçekleşse bile bir süre sonra da ondan sıkılırlar diye düşünüyorum.

WolfWar ve ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  16. 10 numara olur bence +1

17. Güncel! .

WolfWar bunu beğendi.
  18. hey gidi günler :D (+1) yalnız böyle bi konu açılmıştı ondada +1 lemiştim sanırım :)

19. Güncel

20. Obezinho

Obezinho User

Bence de güzel olur, her seferinde görev almak için git gel yapmak sıkıcı oluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.