Görev bilgi sayfası güncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΒABAREİS♣53 tarafından 6 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Güncelleme gelmeli mi?

1. Evet

oy sayısı 14
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar..

Bildiğiniz üzere görev sayfasında yazılan rakamlarda nokta kullanılmıyor buda kişinin kafasını karıştırıyor, rakamları saymak zorunda kalıyoruz kaç TP, Uri Vb. verdiğini öğrenmek için.

Ufak bir güncelleme ile rakam aralarına nokta koyulabilir ve yazılan rakamlar daha anlaşılır olur.

Örneğin;

*137000000 137.000.000
    *2000000 2.000.000

Alışveriş sayfasında da teklif yaparken yazdığımız rakamlara da otomatik olarak "." eklenebilir. büyük bir teklif verirken kafa karışıyor doğrumu yazdım acaba diye sayıyoruz.

Oyunda ufak tefek güncelleme ile daha iyi sonuç alınabilecek eksiklikleri gördüğümde paylaşacağım lütfen sizlerde üzerinde durun böyle konuların :)

Dün 20m TP verdiğini sandığım görevin 2m TP vermesi üzerine bu konuyu açmış bulunmaktayım :))

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Bence olabilir tek tek rakam saymaktan kurtuluruz :)

3. kesinlikle olmalı 19 olunca 57mil veren görevi 570 diye okumuştum ne bağırmıştım ama komşular kapıya gelmişti :D

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Olabilir zararı olmayacak bir durum destekliyorum.

İyi forumlar

5. Zararı yok , yararı var.Bende destekliyorum.

Son düzenlenen: 10 Ekim 2014
  6. Prophecy

Prophecy User

Olmalı

7. Destekler için teşekkürler arkadaşlar Moderatörlerimizden ricam bu konuyu iletmeleri çok ufak ama yararlı bir güncelleme olur.

8. SORRYAGA

SORRYAGA User

Küçük ama güzel bir öneri.Benden de +1 :D

9. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

uygulanabilir bir fikir, destekliyorum.

Keyifli Forumlar

10. kesinlikle dostum :)+1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.