Görev Bugu Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve agnostiklive tarafından 4 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
    • Aynı görevden birçok kez illegal bir şekilde ödül talep eden oyun açığı kullanıcılarının listesi şu anda hazırlanmaktadır ve bu hazırlık sürecinin gelecek hafta bitmesi bekleniyor.
    Bu yazı paylaşılmasının ardından nerdeyse 1 hafta geçti banlamanın bi an önce gelmesini istiyoruz.

1. FuRKaNS53_

FuRKaNS53_ User

Paylaşıldıktan sonra bile bugu yapmaya devam ettiler. Bekliyoruz artık ben banlanma olmadığı sürece oyuna devam etmiyorum. Aynı şekilde diğer oyuncu arkadaşlarında oyuna mesafe koymasında fayda görüyorum.

2. bende merakla bekliyorum bu banlamayı, sürekli takip ediyorum formu. Umarım en kısa zamanda olur cezalandırma

3. Zan-zun

Zan-zun User

bannlama olsa ne olacak :D 2 gun sonra aciyorlar bak burda ben bug yada bot kulanan oyuncuya kizmiyorum artik bunu merkez istiyor hileye izin veren yonetim var burda sizin benim yazdiklarim hic fark etmiyor yazilan burda kaliyor sene 2014 boyuk bannlama yaptilar sene 2021 olmus bu oyun kadar hileye goz yuman oyun sitesi yok kac bin kisi bot yuzunden oyun birakdi bizim klanda adamlar takir takir uri cekiyordu adamlarin suan gemileri acemi binbasi dusdu oyunu birakdilar

bunlara bot kulanan oyuncular lazim temiz oyuncu degil burda forum adminleri yaziyor sabir edin :D diye adamlar bot sayesine gemiyi ilk 10 sokdular :D burda gis felan yok aylik 10 liraya oyun oynayan da var aylik 500 tl veren var .D

4. Merhaba,

Forum kuralları gereği lütfen üslubunuza dikkat ediniz. Oyunun gelişmesi adına bir fikriniz var ise bunu Güncelleme ve Fikir Havuzunda dile getirebilirsiniz.

Duyuruda da belirtildiği gibi beklemekten başka çaremiz yok ne yazık ki. Bu konuda bizim bir yetkimiz yok, bu yüzden net bir tarih veremiyoruz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ocak 2021
    .Paradoks. bunu beğendi.