Görev Düzenlenmesi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Ŧι̇κι̇ƦlεƦ-ölʍεz, Nov 14, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Öncelikle Merhabalar. Yetkililere rapor edildi mi yoksa edilir mi bilmiyorum ama bu görevlerin oyunun mevcut şartlarına göre düzenlenmesi gerekiyor. 750 tane goliaht veya vengance kes deniliyor. Yine aynı oranda citadel filan isteniyor. Bu gemileri haritada bulmak çok zor. Denk geldiğimde ise genellikle kasılan henüz yeni başlamış kişiler oluyor onları da ben kesmiyorum. Bu tür görevlerin ''Düşman Öldür'' olarak düzenlenmesi gemi türü istememesi daha mantıklı olur. Umarım buna bir çözüm gelir. İyi geceler.

2. InYourFace

InYourFace User

Bu oyunda hiç bir zaman adalet olmadı.Daha yeni BL de ki adaletsizliği konusunu tartışmaya açmışken.

Gelen etkinliğe bakın 1. ye ödüller ilk 100 girene felan herzaman güçlüyü daha güçlü zayıfı daha zayıf yapamk için uğraşıp duruyorlar kim düşünüyor bu etkinlikleri zayıflara bunun ne faydası var.Faydasından çok zararı yine var adamlar 1. olmak için pohenex görse kesecek haritalar düşmandan geçilmiyor zaten kasılamıyorduk BL nin rezil durumu vardı şimdi BL girişte yapamıyoruz cubi kasamıyoruz kristallon kasamıyoruz aylardır alt haritada düşman görmüyordum heryer düşman kapattım oyunu gibi *** şansımı deneyeyim bari darkorbit hiç vermiyor bi hevesle yatırdığım paralarıma üzüldüm şimdi...Bazen botçulara hak vermiyor değilim kızıyorum adamlara oyunun içine ediyorlar diyede DO ekibi kadar zarar verdikleri söylenemez...Yazık valla forumu sadece eleştirmek için kullanıyorum artık düzgün hiçbirşey yok malesef.

Last edited by moderator: Nov 15, 2019
    [TearsFears] likes this.
  3. Merhaba,

Değerli oyuncu biz sizlerin oyunda keyif alması için burdayız. Görevler ile ilgili şikayetlerinizi anlıyorum ve gerekli işlemlerin yapılması için konunuzu takipte kalıcam ve bu durumu raporluycam. Daha önce bu durumla ilgili Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde açılmış olan konuyu buradan inceleyebilir ve destekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Last edited by moderator: Nov 15, 2019
    Minerva likes this.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Etkinlikte birinci olmak için bir emek verilmesi gerekiyor. Olimpiyatlarda birinci ve sonuncu aynı ödülleri mi alıyor? Tabi ki hayır. Bu nedenle ödüllerde bir fark olması normal değil midir?

Etkinliğin bir önceki verisyonundaki geri bildirimleriniz dikkate alınrak bazı değişiklikler yapılmıştır. Örneğin 4-X haritaları hariç puan kazanılmaması, kaybedilmemesi gibi. Bu sayede diğer haritalardaki etkinliğin getirdiği savaş baskısı azalacaktır. Lakin oyunun kendisi bir savaş oyunu ve oyun dinamiklerine müdahele edemeyiz. Etkinlik hakkında geri bildirimlerinizi buradaki konuya yapmanızı rica edeceğim.

İyi forumlar.

Last edited: Nov 15, 2019
    Minerva likes this.
  5. Cevap için teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

Minerva likes this.
  6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.