Destek Görev güçlendiricisi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve HOROZKENTLİ tarafından 23 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sevgili arkadaslar ve admınler bırsey sormak ıstıyorum bu yenı baslayanlara 2 kat gorev odulu destegı varmı mesela 1 gorev yapıyorsun 2 katı odul alıyorsun bılgısı olan varsa yardımcı ola bılırmısınız

2. ateistkeci

ateistkeci User

Bir seviyeden sonra payment olarak geliyordu ne zamandı hatırlamıyorum ama

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı daha anlaşılır bir biçimde düzenledim. 6-8 seviye arasında bu güçlendirici gelmektedir. Genellikle oyuna ilk giriş yaptığınızda ve portaldan atladığınızda ekranın sol kısmında payment şeklinde belirmektedir.

İyi forumlar.

4. Bu desteği görebilmemiz, satın alabilmemiz için gerekli şartlar nedir?

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konuyla alakalı açılmış bir başlık vardır bu sebeple konunuzu birleştiriyorum.

İyi forumlar.

6. Sürekli katlayıcı paket teklifi geliyor. 2,90 TL ye 3 gün boyunca katlayıcı veriyor.

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Evet o katlayıcı görev katlayıcısıdır.

İyi forumlar.

8. Avantaj kutusu içeriğini katlayan paket bu. Görev ödüllerini katlamıyor

9. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Görev ödüllerini de katlamaktadır.

İyi forumlar.

10. [​IMG]

Satın aldım yalnızca avantaj kutularının içeriğini 2 ye katlıyor

11. dostum son zamanlarda herkesin almasıyla nadiren çıkmaya başladı 4 gun ugraştım çıkmadı

12. Katlayıcı satın aldım ama hala katlayıcı paketi teklifi ekranımda beliriyor. 2. kez satın alınmadığı halde halen karşıma çıkmaya devam ediyor.