GÖREV GÜNCELLEMESİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alone tarafından 29 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ESKİSİNE DÖNSÜN MÜ DÖNMESİN Mİ ?

1. DÖNSÜN

oy sayısı 16
    66,7%
  2. DÖNMESİN

oy sayısı 8
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alone

Alone User

Bilyorsunuz ki gorevler nyx ten alınıyor bence bu zor bence eskisine geri dönsün

2. Merhaba ,

Biraz daha detaylandırıp anlaşılır şekilde yazarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Konuya gelecek olursak oyun sayfasında olması daha iyiydi bazen görev alırken Nyx'te çok zaman harcıyoruz.

İyi forumlar.

3. + bide uri artıtrılsa sıralma için gorev yapıyorum

4. Prophecy

Prophecy User

Bence görevler oyun sayfasından alınmasın client'te iyi asıl maks görev alma sınırı artmalı

5. Bencede eskiden daha güzeldi oyun sayfasında bir yıldız vardı ona tıklayıp alıyorduk

6. Alone

Alone User

gncl

7. Şimdiki görevler bence çok iyi. Sadece ödüllerde azıcık yükseltme yapılmalı.

Prophecy bunu beğendi.
  8. Bencede eski ki gibi görevler ana sayfada olsun.

9. Bunun malesef Bugu var, yapılması zor bir fikir.

10. ekstralara telsiz modülü getirilir bununla her yerden görev alınır?

11. bencede eskiye dönüleceğenii sanmıyorum demekki eski görevde açık vardı güncellediler yani eskiye dönülmez

12. Sıkıcı Görevler Konuma destek verebilirsin

Son düzenlenen: 17 Temmuz 2014
  13. Tamam :) Bende mesajları sildim :)

14. dönülmez çünkü başlangıc görevlerinde bir bug oldu ve yeni başlayanlar her hızı pro beslediklerinde lf3 porttan her atladıklarında hız jeneratörü her 10 kahverengi taş topladıklarında 1,5k uri aldılar bu açığıda kapatamadıklarından nyxler getirirdi

15. Bencede nyx neymiş sadece yeni başlayanlara olsa yeter bence

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.