Görev içeriğinin silinmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve akinsukru tarafından 5 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. akinsukru

akinsukru User

2 gündür annitor sabo inter görevi yapıyordum 5-2 de, ilk gün kastım baya sonra 2. gün yine kastım akşama kadar f5 attım kestiklerim silinmiş bugün sabah başladığım rakama düştü görevler supportada yazıcam düzelmesini istiyorum

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı açıklayıcı şekilde düzenledim. Sorununuzla alakalı supporta ticket atınız. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. MrWho

MrWho User

:D seviyorum bu oyunu her gün yeni yeni dertler çıkıyor ortaya ne güzel

4. zalim

zalim User

bendede tuşlar siliniyor sürekli atıyorum kayıt ediyorum 2,3 gündür çıkıp girince siliniyor ne denediysem olmadı sürekli de olmuyor yenileyince oluyor

5. akinsukru

akinsukru User

bütün hevesimi kırdı şu oyun şu korsan görevlerinden çektiğimiz nedir yemin ederim fenalık geldi kilitlemeyin sorunum çözülene kadar açık kalmasını istiyorum

6. lllecelll

lllecelll User

siz siz olun görevlerinizin ss'sini alın ;):D

7. Labtek38

Labtek38 User

Bunu bende yaşamıştım bir hammadde toplama göreviydi (100 lük görevlerde) neyseki tekrar yapması çok zor değildi pek dert etmedim Fakat 1000 battleray gibi bir görevin sonlara doğra silinmesi can sıkıcı olurdu.

8. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Bu durum bir bug. Benim başıma ise şöyle bir olay geldi.4 kristallon kes günlük görevini bitirmeme rağmen portaldan atlayınca sanki zamanda geri gitmiş gibi kristallon 2/4 olarak göründü ve gidip 2 tane kesip bir daha bitirince yine 4000 uridium almıştım. Bunu büyük görevleri yaparken hayal edebiliyor musunuz? 2 defa bitirmek veya 3-4-5... Bunu foruma yazdım ve hatta supporta bildirdim ama hala ses çıkmadı,belli ki açık hala var.

9. akinsukru

akinsukru User

seyirimde hepsi belli saysınlar hesaplasınlar daha fazla kestim beklıyorum düzelince göreve devam edicem tez zamanda düzelse bari, dün oyun felçti o yüzden bu sıkıntı oldu diye düşünüyorum çıldırcam

10. lllecelll

lllecelll User

vaybe buga bak :eek::eek::D

11. akinsukru

akinsukru User

hala düzelmedi görev

12. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Support ile iletişime geçtiniz mi? Yukarıda görev arkadaşım sizi Support kısmına yönlendirmiş. Burada bizim hesap üzerinde işlem yapma yetkimiz yoktur. Supporta mesaj attıysanız da sabırla bekleyiniz. Çözülmesinin sadece tek olanağı vardır hesap incelenir kontrol edilir ona göre işlem uygulanır. Bu işlem 1 dakikada yapılacak bir işlem olmadığından, hesabınızın kontrol işlemi belki de hala devam etmektedir.
    Başka bir sorunuz yoksa konunuzu kilitliyorum.

İyi Forumlar.

13. akinsukru

akinsukru User

hala düzelmedi bekliyorum kilitleyebilirsiniz

14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.