Görev Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 19 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Görevler için özel kapı olsun mu ?

1. Olmalı

71,4%
  2. Olmamalı

28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 Kat ödülde fazla olmaz mı :) sonuçta kapıyı biz zorlaştırmaya ve bir yandan da eğlenceli yapmaya çalışıyoruz 2 kat ödül biraz abartı olacak. Ama 2 kat dp flan onları kaldırdım :)

2. Prophecy

Prophecy User

aynen 2 kat dp zorlar

3. Engellemelerin hepsini bikaç gün önce kaldırmıştım...

O zaman hikaye gelebilir nasıl Century'de bir şeyleri yakıyorsak bundada başka başka şeyler yapıp npcleri getirtebiliriz hem daha aksiyonlu olmış olur.

4. güzel fikir ancak bu olursa millet kapı yapmak yerine buralara girer ve sonuc itibari ile oyun büyük bir tahribata uğrar oyunun amacına ters ve canı iki katta neden verdiği ödül sabit git 4-5e daha iyi

5. 4-5de bi gram uri ve tp için tüm gününü harcamaktansa burası daha karlı. Ama sen zorluk gelsin herkez zırt pırt girmesin diyorsun. Başkaları engel istemiyor arada kaldım :/ sınırlama hakkında bende kararsızım.

6. :D beyler daha karlı diyor gülün :D kardeşim kafayımı yedin sen 2 kat dp uber misal 5m canı varsa 10m canı olacak millet uberi tek zar zor kesiyor misal 10m can nasıl inecek tek başına bir düşün saçmalamak moda olmuş bu oyunda :D

7. Şimdi istersen git 4-5de kes diyorum istersen kapıda. Ve başka uberlerde bulunamıyor haritada. Ben 2 aydır 10 tane ubermordon arıyorum ama hala bulabilmiş değilim. Gidip kapıda keserdim 1000 kat daha iyi. Ha istersen git 4-5de yap 5mli uberi sana zorla yaptıran yok...

8. 2 kat DP fazla onun yerine vuruşu 2 kat fazla olsun

9. 2 kat dp bölümünü kaldırdım diye hatırlıyorum...

10. ok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.