Görev Katlayıcı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Efsane77 tarafından 23 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Efsane77

Efsane77 User

Merhaba,

global1 sv sinde oynuyorum 10 pro lazer görevim yeni açıldı fakat bunları yaparken eski hesabımda 36 pro yapmıstım ama görev katlayıcı kullanmadan yapmıstım baya bi anahtar ve rinkus kasmıştım çok yorucuydu ama duydumki x2 görev katlayıcı alarak 20 pro yapabiliyormuşuz bu x2 görev katlayıcı nasıl nerden alabilirim bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz.

2. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

"Görev Katlayıcı" 6-8. seviyeler arasında gelmektedir.
    İmha olup hangarda doğduktan sonra sol tarafta belirmektedir.
    "Görev Katlayıcının" gelmesi için bu işlemi tekrar tekrar yapmalısınız.

İyi forumlar. :)
    Bol şans.

3. Efsane77

Efsane77 User

iyide promethus görevi 17 levelde geliyor diye biliyorum ben şuan 17 levelim yani x2 görev katlayıcı kullanamıyormuyum ? yada bu x2 görev katlayıcı kullanarak nasıl 20 pro alınıyor bi bendemi hata var

4. .Hakan.

.Hakan. Guest

Tekrardan selam,

"Görev Katlayıcı Paketi" 3 gün sürüyor.
    Oyuncular bu 3 gün içerisinde bazı paketler daha satın alarak hesabını hızlıca 17. seviyeye yükseltebiliyorlar.
    Gemisi iyi durumda olan kişilerin de yardımıyla hızlıca "Prometheus Görev" grubunu bitirip 20 adet "Prometheus" elde edebiliyorlar.

İyi forumlar. :)

Efsane77 bunu beğendi.
  5. Efsane77

Efsane77 User

anladım sağolun valla ne biliyim yeni hesap açasım geldi ama bu hesapta full lf4 burgu skylab iris derken gözüme değmedi :D

.Hakan. bunu beğendi.
  6. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Hakkınızda hayırlısı olsun. ;)

İyi oyunlar diliyorum.

7. Efsane77

Efsane77 User

teşekkür ederim aslında çok mantıklı yeni hesap açmak ama sadece bu Tren bot olayı şeklinde yapanlar yüzünden ve oyunda full elit arkadaşım da olmadığı için malesef yapamam, katlayıcıda boşa gider :D

8. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Zaten Görev Katlayıcı almadan önce ekip hazırlamanızı tavsiye ediyorum. Yoksa süreniz boşa gidebilir. :)

İyi forumlar.

9. dodi3532

dodi3532 User

ben yanlışlıkla avantaj paketini aldım 6. seviyede ve gemimi 8. seviye yaptım ama hiç bir türlü görev katlayıcı gelmedi yanlış paketi aldığım için mi gelmiyor yoksa uğraşmam mı gerekiyor yandaki özel indirim sekmesi hiç gelmiyor

10. oben

oben User

hala 8 lvl sen gelmesi lazım istasyona yada radyasyona patla portta doğ gelmesi lazım ama eğer do kendi koyduğu reklem varsa gelmeye biliyor o yokken dene.

11. noktakoyam

noktakoyam User

7 de mi geliyordu emin olamadim. gelene kadar radyasyonda patla