Destek Görev Katlayıcısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Dark-Warrior- tarafından 12 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhabalar hepinize. Oyuna bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine yeni başladım. Hızlıca kasılmak için başlangıçta görev katlayıcısı paketini al onunla çok hızlı gelişirsin demişti. Fakat bahsettiği paketi dükkanda bulamadım yardımcı olabilecek var mı?

2. Emi0666

Emi0666 User

dükkanda değil yanlış bilmiyosam 6-9 seviye arasında ekranına özel teklif olarak çıkıyor, onu alacaksan seni başlatan arkadaşından yardım almayı unutma eğer iyi kullanırsan çok işine yarar

3. Teşekkür ederim konu hakkında daha detaylı bilgi var mı?

4. ..ildeha..

..ildeha.. User

dostum sana soyle soylim o arkadasin ve sen öyle hizli kasilin ki hemen 17 lvlolup pro gorevlerini yapmaya baslayin boylece 10 pro yerine 20 pro baslarsin muhtessem avantaj olur ama dedigim gibi arkadasinla cok kasilin o destegi cektikten sonra.

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Görev katlayıcıları genel olarak 7-8 seviyelerde gelmektedir. Lakin bunu sistem belirlemekte gelmeme ihtimalide vardır. Forumda detaylı bir bilgi paylaşılmamıştır.

Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

6. Bana gelmedi :/ . Konu kilitlenebilir.

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.