Destek Görev Katlayıcısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lEfe tarafından 30 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. lEfe

lEfe User

19lwl 8İris 10pro 11 lf4 gerisi lf3 lazerim var, hayalim 20 pro bir çar yapabilmek
    1lwl çar açsam 0tp ile uzun süre günlük giriş ödülü alsam, skylabı geliştirsem
    ana çarımda credi kasıp ona iris lf3 almaya çalışsam biraz güçlendirdikten sonra
    5-8lwl arası portaldan atlayınca sol tarafta özel indirim teklif tarzı şeyler çıkıyor ve
    merak edip farklı bir sv de 7lwla çar kastım yarım saat uğraştım görev katlayıcı çıkaramadım
    20-30 kere portaldan atlayıp teklife baktım hep avantaj kutusu katlayıcısı geliyor
    Merak ettiğim şu 1lwl çarda 1 ay günlük ödül alıp skylab geliştirip iris lf3 alsam 5-8lwl arasında %100 görev katlayıcı çıkar mı

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Görev katlayıcısı şansa bağlı olarak çıkmaktadır, %100 Çıkma oranı mevcut değildir. Kişisel görüşümü soracak olursanız ana geminizi geliştirmenizi tavsiye ederim.

Konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım.

İyi forumlar.

3. oben

oben User

20-30 kez port atlayıp çıkaramadığınız çarı bikerede haritada varsa klan istasyonuna yoksada mayın yada radyasyona patlatıp portalda doğun bakalım değişecekmi teklif.

4. Ben 2-6'dan 2-8'e atlarken hemen her seferinde çıkıyor.