Görev Limit Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((¯`»__ΛLQNÊ__«´¯)) tarafından 17 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sorun dün geldi basıma ilk defa karsılasıyorum.Öncelikle normal görev dediklermizden 5 adet mevcuttu alamıodum haliyle sonra bunlardan dördü son gelenlerden digeri ise 400 uber kristallon 400 uber kristallin di , tallinleri önceden bitrmistim talllonlar kalmıstı onuda dün bu yenı kapıyı düzenli yapmam sayesinde bitirdim fakat görev kulesine gidip görev alamıorm normal görev dedigimiz statüdeki görevlerden acaba bi kural degısıkligimi oldu yoksa sorun nedir ne yapmalyım aydınlatırsanız sevinirim.Şuan saat sabah 7.25 resetten sonra birdaha bakıcam durumu iletirim pek umudum olmasada
    Buda ekran görüntüsüdür;

Son düzenlenen: 17 Mart 2018
  2. haftalık görev aldıysan kyhalon veren görev onu da normal görevden sayıyor

3. vardı paşam eyvallah kafayı yicektim:D

işin garibi ne ama biliomusun haftalıgı iptal ettkden sonra 5.gorevi alıp bir daha haftalık görev alabildim tuhaf oyun mekanizması

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Mart 2018
    GAMLI-BAYKUŞ bunu beğendi.
  4. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba

Bu bir oyun bugu sanırım bunu bildireceğim. Test ettim ve sizinle aynı sorunu yaşadım.

İyi forumlar.

5. çok sevindim olmasına bende alamıyordum artık gerekte kalmadı zira görevlerim bitmek üzere

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.