GÖREV ÖDÜLLERİ

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ^^NOAH, Sep 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ^^NOAH

^^NOAH User

23.09.2015 saat 01:00 da gelen etkinlik görevi ödülünün içinde 4 ganimet anahtarı vardı fakat görevi yaptıktan sonra anahtarlar gelmedi

Görev yaparken kesilen ncpleri bazen okumuyor 3/5 mesela kesiyorum yine 3/5 yazıyor

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Görevi Tamamladığınızda Sistem Günlüğünde Anahtar Kazandığınıza Dair Bir yazı geçti mi acaba ?

Eğer Geçmedi ise , Emin olmak İçin Seyir Defterini kontrol edermisiniz ?

Mümkünse bir ekran görüntüsü de buraya ekleyin.

Eğer Hesabınıza eklendiği görünüyorsa ;

Oyundan çıkış yapıp , Tekrar giriş yapın olmaz ise Tarayıcı Geçmişinizi Temizleyip , tekrar kontrol ediniz

Göreve gelince ; Görevde Belirtilen NPC ' yi yok ettiğinizden eminmisiniz ? Eminseniz ;

Oyundan çıkış yapıp , Tekrar giriş yapın olmaz ise Tarayıcı Geçmişinizi Temizleyip , tekrar kontrol ediniz

Keyifli Forumlar

3. ^^NOAH

^^NOAH User

Seyir defterinde var ama gemiye gelmedi
    NPC kesiyorum görevdeki ve kestiğim aynı ama göreve işlemiyor her oyuna başlamadığımda herşeyi temizliyorum

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Eğer Ganimet Anahtarları Geminize eklenmedi ise , Seyir Defterine ait bir ekran görüntüsü ile Support ' a durumu bildiriniz.

Göreve gelince , Görev bir tür Bugda kalmış olabilir. İmkanınız var ise , Görevi iptal edip , Tekrar alın

Keyifli Forumlar