GÖREV ÖDÜLLERİNDEKİ TUTARSIZLIK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KДЯДЙLIKஐΨŌЯÜЙGΞ tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Görevlerdeki uridium miktarı arttırılmalı mı ?

1. Evet arttırılmalı...

90,0%
  2. Hayır böyle iyi...

10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar; şu ana kadar yaptığınız görevleri bir düşünün. (yeni görev sisteminden beri)... Birkaç yüz uridium için onlarca yaratık kesmek akıl karı değil. Birkaç örnek vereyim:

60 barracuda : 376 U.

10boss 5 uber devo : 320 U.

200 vagrant : 800 U.

400 uber tallin 400 uber tallon : 15.000 U. (bunu yaptıktan sonra ben en az 50k uri falan isterdim :D )

200 sibelonoit : 1200 U.

200 StratuneR (x-8 de olanlardan) : 100 U.

2 saatin aldtında 180 sibelonoit : 540 U.

60 uber devo : 1920 U.

40 annihilator : 650 U.

Muhtemelen 1-2k nın altındaki uridium birçok oyuncu için çok da önemli değildir. Hele de 1k uri için 20-30 uber NPC kesecek kimse yoktur :)

Tamam belki tp yönünden fena değiller ama bunun yanında uridium miktarlarının da mutlaka arttırılması gerek bence. Çünkü full+full bir gemi yapmak çok masraflı bir iş :)....

Desteklerinizi bekliyorum...

2. Prophecy

Prophecy User

Bence de.Tp'ler güzel kolayca level atlayabiliyoruz ama uridiumlar çok az.

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

görevler hem zor hem de az uridyum veriyor.gider cubikon kasılırım daha iyi.

4. Katılıyorum. O kadar zor görev var verdiği uriyi dilenciye sadaka diye veririm 2 dkda kasacağımız uri için 2 saatlik görev veriyorlar. Heleki belirtmiş olduğun 400 uber tallin ve tallon belki aylar sürecek ve 15k verecek çok az ve yetersiz.

Şuanda mevcut görevler için herhangi bir değişiklik olacağını sanmam önceden bitirenleride düşünerek haksızlık olacağı için kabul edilmez. Yeni gelecek görev olursa urisi bol olması lazım.

5. Eskiden efsane bir görev vardı hatırlar mısınız ? 200! görevi , her güçsüzün hayaliydi o görevi yapmak.

10-20 Streuner kesme görevi ile 1-2k Uridyum görevi veriyordu. Hikaye bakımından çok başarılı ama içi boş. Bu dengelemenin getirilmesini ben de istiyorum.

Saygılar ,

LOONIE TUNES | Widowmaker

Prophecy bunu beğendi.
  6. bu görevler tp yonelik olmuş bence yapmış ve yapcak kişiler için öduller artmalı yapmış olanlara ödul verilmeli haksızlık olmasın sonuçta .

7. 400 uber tallin 400 uber tallon sen bu görevi yapıcak bi adam bul ben oyunu bırakırım. ( bırakmam tabi o abartı anlamında :D )

199 da iptal etmiştim yanlışlıkla o görevi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Haziran 2015
  8. Hahahahahahaaha :D:d.dDDD:d:D hiç güleceğim yoktu valla :D Sen bayaa şanssızsın herhalde anladığım kadarıyla :p

9. Dostum valla öyle :D o gün oyunu bırakmıştım :D

10. ben 750 goli gorev yaptım birsuru elit giti baktım 75m tp verior ogunde tp gunuydu %50 çektim katlandırcı çekmedim ve yaptım son goliyi ustune birkaç gorev yaptım 12 saat fln 530m tp kastım :D 21 lvl olmaya 9m tp istior ama ben kasmıyrum D:

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Fikriniz için teşekkür ederim. Ama açmış olduğunuz konu forumda mevcut olduğundan dolayı desteklerinizi lütfen buradan veriniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.