Görev Ödüllerinin Artırılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 4 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun Mu

1. Evet

94,6%
  2. Hayır

5,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu oyunda uridium a çok ihtiyaç duyuyoruz açıkçası yaptığımız görevlerden elde ettiğimiz uridium değerleri çok düşük ve yatpığımız oyuncu kesme görevlerinden gelen cephane bizim görevi yaparken harcadığımız cephanenin 5 de 1 i bile değil maalesef...

en son görev maden çılgınlığının ödülleri:

2000 ucb
    80 k şp
    500 plt 2021
    150 m tp
    35 k uri
    100m credits

Yapmamızı istedikleri:
    x-8 gidip 20 kargo kutusu toplayıp orada satıyoruz

sırasıyla 500 goli 500 vega 150 aegis 150 spearhead 150 citadel kesmemiz gerek 5-3 de 100 oyuncu imha edeceğiz 20 tallon 50 tallin imha edeceğiz 300 uber lordakia keseceğiz 100 palladium toplayacağız.

Şimdi arkadaşlar böyle bir göreve böyle ödüller veriliyor.

ben diyorum ki görevlerin uridium ödülleri artmalı...

0-10 seviye görevlerin uridium ödülleri 1000-500 arasında olmalı
    10-15 arası 2000-3000
    16-20 seviye arası ise 15.000-20.000 arasında değişmeli

mesela atıyorum uber görevlerinde tallon görevleri 30.000-50.000 uri arasında değişmeli... (100 uber tallon kes mesela )

ayrıca kestiğimiz düşman sayısının hesabı yapılarak cephane ödülleri verilmesi daha iyi olur en azından oyuna istek artar...

Son düzenlenen: 5 Nisan 2015
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. Yapılması gereken , düzeltilmesi gereken çook şey var çok.

+1

3. Bencede citadel kesmemizde gerekiyor ama oyunda citadel kullanan yokki Citadel gemisini oyuna eklediklerinden beri 50 tane kesmişim Görevde 150 tane kesmem gerekiyor

4. eklenişinden beri 1 tane kestim .

bence citadel sperhad gibi dagıtılmalıkı millet kulanmalı sonuçta sperhadı genelde botcular kulanıyor giriyoruz pwp kesiyoruz ageis cubide kulanıyolar cubiye gidip kesiyoruz citadel hangarda ambarı için kulanıyolar ambarda nasıl kescez korumada ?
    400 uber talon 400 uber talin 15k uri veriyolar adaletmi ?

5. Ayn citadel kullanımını artıracak birşey yapılmalı

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Esasında fikir güzzel ama ben görev sistemine hep karşıyım.Örneğin 750 tane goliat kes bunu kes şunu kes.Bunlar zorluk değil can sıkmaktır.Zorluk dediğinizde zaman olmalı adrenalin yapacak şeyler gerekli :)

750 goliat örnek veriyorum.Günlük bir plan yaptığınızda halledilebilecek birşey :)

İyi forumlar

BlackGhost™ ve *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  7. tr5 albayım ful+ful çiftim var ama serverde goli yok millet kutuda sperhad kesem gorev yazmaz :D

8. Goliath kesmek oynadığım serverde çok basit çünkü genel olarak herkes goliath gemisi kullanıyor ama vegance görevleri yapmakta zorlanıyorum çünkü vegance kullanımı az olduğununda görevi ilerletmek zor oluyor 6 ay önce 500 goliath+500 vegance görevi almıştım Goliath 2 haftada bitti ama veganceden 100 tane bile kesememiştim O görev halen mevcut son 14 vegance kesmem gerekiyor :) Bu görevi aldıktan 3 ay sonrada 750 goliath ı almıştım onuda 1,5-2 ay kadar önce bitirdim Durum bu

9. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

aynen ödüller çok az mesela o 400 uber tallon ve 400 ubertallin görevine 200.000 uridiumdan aşağı verilmemeli.

10. Sende çok aparttın bi görevin ödülü 50-100 bin i geçmemeli bence

11. haklısın görevlerden hiç memnun değilim.okadar görev yapıyoruz elde ettiğimiz tek şey TP kazanmak ya gemi gelişemedikten sonra napayım okadar tp yi millet flaxlı gemisiyle 17 lvl oluyo eskiden 17 lvl olan bi gemi ful iris olurdu kapı yapar baskın atardı kuru kuruya tp geliyo .gelişmemiz için uri yok şp yok okadar az ki ödülü yok diyorum onlar için

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  12. Aynn tp nin bize bir artısı yokki Sıralama yaparız o kadar oda hiçbirşeye yaramaz

Ambitionz_Az_A_Ridah bunu beğendi.
  13. ●53●

●53● User

Görevler Gerçekten Çok Düşük Uridium Ve Credist Verıyor :confused:

14. oyum olumlu bence yeni görevlerde artırılmalı. her seviye icin

15. Kandereli

Kandereli User

Kesinlikle her görev şeref puanı vermeli eskiden ne güzeldi şimdi ise rütbe puanı veren görev neredeyse yok

16. Güzel düşünmüşsün

17. Tom_Cat

Tom_Cat User

son çıkan etkinlik görevleri ile bu yönde bir gelişme var.fakat görev içerikleri iyice zorlaşıyor bu sefer.

18. Güncel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.