Görev Ödülü x2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve benzales tarafından 26 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benzales

benzales User

Yeni açılmış seviyesi düsük hesaplarda çıkan görev ödülü x2 desteği daha sonradan neden satın alınamıyor?

Gectiğimiz günlerde bir oyuncunun açmış olduğu hesaba bu desteğı aldıktan sonra başka oyuncularında yardımıyla prometheus görevlerini yaptığını ve 10 görevden 20 adet prometheus elde ettiğini gördüm. Sıfırdan başlayacak olan birinin eğer oyunda sağlam arkadaş çevresi varsa bu şekilde desteği alıp görevleri yapması mantıklı ve işini kolaylaştiracaktir.

Bu kadar işe yarayan bir desteğin sadece başlangıç hesaplarının yararlanıyor olması hiç doğru bulmuyorum.

Bunuda buraya geri bildirim olarak yazdım

sedattürk34 bunu beğendi.
  2. Hepimiz Sikayetciyiz Haksızlık bu biz sabah aksam 3bl haritasında canımızı dişimize takalım adam gelsin 5 dkkada 20 pro çok oyuncu kaybetceksiniz zaten birçok arkadaşım bu yüzden bıraktı bende soğudum açıkçası hiç bişey yapasım bile gelmiyor

Yeni gelen arkadaşlar bizim gibi eski oyuncu değil heran gidiciler eski oyuncuların hiçmi değeri yok Cmleriniz zaten sebebsiz suçsuz yere ban atıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 May 2019
    SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.
  3. Ban yedim. Sebebi bu :

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 May 2019
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şu açıdan bakın bu destek size her seviye atladığınızda 1 kez satın almanız için sunuluyor. Bu durumda tek bir görev bitirerek 4.2 milyar TP veya 300 milyon ŞP kazanabilen oyuncular varken, bu değerin 2 katına çıkmasını ister misiniz?

Şahsen böyle bir desteğin varlığını, yakın zamanlarda siz değerli üyelerimizin mesajları üzerine öğrenmişdim. Yeni başlayan hesapların gelişmesini hızlandırmak maksadı ile sunulan bir paket olduğu ortada.

Aslına bakarsanız CM'ler sadece görevlerini yapıyor. Onlar belirtildiği şekilde chat düzenin bozan üyelere ceza uyguluyorlar. Lakin her hangi bir şekilde aldığınız cezanın haksız olduğunu düşünüyorsanız support ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Lütfen aldığınız ceza ile ilgili itirazınızı support ekibine iletiniz. Chat cezaları ile ilgili tek yetkili merci onlardır.

İyi forumlar.

5. böyle bişey gercekten varsa :D bence bildirilmesi gerekiyor bazı öğelerin 2 katı özelliği kaldırılmalı bu şekilde bi kaln istediği kadar prometeuslu char yaratabilir :D olabilir mi böyle bişey ya

6. Katılıyorum +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.