Görev olmuyorrr .. !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KingLeonidas37 tarafından 26 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Önleyici Tedbırler adlı gorevı bı turlu yapamadım . altı usttu bı devo kesıcem her sekılde kestım olmadı . vurulmadan felan denedım olmuyorr ..

2. Merhaba ,

Görev tam olarak ne istiyor ? Resim ekleyebilirseniz daha iyi olabilir.

İyi forumlar.

3. Devolarium saldırısına karşı koy diyor.
    Acıklaması : Bir Hornet olarak, gelecekteki görevin uzaylılar çatışmayı bize yöneltmeden üslerine taşıman. İçeri atlayıp ortalığı duman ettikten sonra geri çıkmak için Galaksi Kapılarını nasıl kullanacağını göstereceğiz. İlk Galaksi Kapını hazırladım bile! Hasarlı bir Devolarium'un imzası niteliğindeki dumanlarını gördük. Yavaşlamış olmalı, bu nedenle savaşırken etrafında dönmen işe yarayacaktır. Git ve kendini göster!

4. KARANLIK

KARANLIK User

Çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyiniz.Görevi iptal edip tekrar alınız.Aksi takdirde atladığınız bir nokta var demektir.İyi forumlar.

5. İyi kontrol et ondan önce kesmen gereken ya da yapman gereken görevler olabilir.Ya da yanlış haritada devolariumu kesmeye çalışıyor olabilirsin.

6. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

O görev ilk adım görevi olması gerek. X-1 Haritanda ortaya çıkan yeni kapıdan atla ve üzerine dalga dalga gelecek uzaylıları yok et. En sonunda hasarlı bir devolarium ile karşılacaksın belli bir mesafeden hasar bile almadan rahatlıkla kesebilirsin. Görev sonunda yanlış hatırlamıyorsam 2 Hafta Vip üyelik veriyordu. Kolay gelsin.

7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gereklı bılgı verılmiş kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.