Görev sistemi guncellenmeli

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Sora tarafından 5 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sora

Sora User

24 lvlden sonra görev olmaması çok saçma daha fazla görev getirilmeli sonra yeni başlayanlar pro yapmak için çok uğraşıyor bunu içinde nasıl x 4 görevleri yapılmış sa rinusk görevleri de yapılabilir görev sistemi guncellenmeli

GodzillaBG ve ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  2. Görevlerin ille de grupla yapılma zorunluluğu da saçma. ( LoW kapısı görevleri gibi mesela ) Görevleri pas geçme gibi bir sistem getirilmeli bence

3. Ben görevlerin hedeflerinden tut ödülüne kadar saçma sapan olduğundan yüzüne dahi bakmıyorum, güncelleme şart, 300 tane uber tallon kesmenin ödülü 10k uri olamaz.:D

Sora ve GodzillaBG bunu beğendi.
  4. ben Rzone haritasındaki görevlere uyuz oluyorum zaten mapa giremiyoruz birde görevleri dünya yer kaplıyor bence bu görevler kaldırılabilir yerine normal maplarda adam kesme getirilebilir

Sora bunu beğendi.
  5. Görevler başlı başına saçmalık zaten bl görevleri dışında hiçbir görev yapılmaz yıl 2023 oldu 500 k taş toplama görevi var hayla oyunda geçmiş dönemlerde mind ve ebedi kapı olmadığı için görevler göze iyi gözüküyordu şuan tamamen zaman kaybı ayrıca verdiği ödüllerin daha fazlasını normal günde alıyoruz zaten Ebedi kapidan
    görevler daha zor daha fazla TP SP vermesi gerekiyor mesela yüz bin tane atent öldür desin 1 milyon impulus öldür desin

6. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Yeni görev talepleri için güncelleme ve fikir havuzu bölümüne konu açabilirsiniz.

Güncelleme ve Fikir Havuzu | DarkOrbit TR

Türkiye Takımı!

Sayfayı Paylaş