Görev Sonunda Yansımayan Şeref puanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SYSTEM28 tarafından 31 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SYSTEM28

SYSTEM28 User

S.a Merhabalar, Bugün "SOLDAN DIŞARI" görevini bitirdim. Diğer ödüllerin yanında 3000 şeref puanı vardı. Diğer ödüller geldi fakat şeref puanım yansımadı. Bunun yanında günlük görevden kazanılan 200 şeref puanıda yansımadı. nedeni nedir ? Bu görevler sonunda yazan şeref puanlarının ayrı bir hesaplaması yok sanırım. Konu hakkında bilgisi olan varmıdır ? Yardımlarınızı bekliyorum

2. Merhaba ,

Belki o aradar farketmemiş olabilirsiniz. Eğer gerçekten gelmediğinden eminseniz gerekli bilgilerinizle birlikte durumu support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

3. Support'a mail atmalısın.

4. SYSTEM28

SYSTEM28 User

Şeref puanımı bu aralar özellikle takip ediyorum. Çünkü o puanlar geldiği takdirde rütbe atlayacaktım. o puanlar şu an için gelmedi ama onlardan sonra kestiğim yaratıkların puanları gelmeye devam etti. Supporta mesaj attım. İnşallah düzeltirler.

5. Eğer support'a mail attığın zamanın üzerinden 48 saat geçmesine rağmen hala cevap gelmediyse, bir kere daha mail atmalısın.

6. Merhaba ,

Support'tan gelecek cevabı ve yönlendirmeyi bekleyiniz. Eğer arkadaşımızın dediği gibi üzerinden 48 saat geçmesine rağmen otomatik gelen mail'deki Ticket yani bilet numarası ile tekrar mail yollayabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.