Görev Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GÖKKUŞAĞI[FΛİR] tarafından 19 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar ;

Görev 6: "Etkisi!"
    Gamma kapısını tamamla: 1
    Kristallon yok et: 300
    Aşağıdaki haritalardan birini ziyaret edin:
    • Düşman x-7 haritası, 107/67 koordinatları
    Gamma kapısını yaptım ama göreve işlemedi kontrol edermisiniz. Rica etsem. Görevi aldığımda "GG ? galaksi geçidini tamamla " yazıyor. Ne acaba ?

İyi Çalışmalar.

2. Support mail atman gerekiyor.

Hesap incelemesi buradan yapılmaz.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Az önce bahsi geçen görev için Gamma kapısın yaparak deneme yaptım. Lakin bir sorunla karşılaşmadım ve bitirilen kapı görev ilerlemesine saydı. Sizden ricam oluşabilecek her hangi bir sorun için burada anlatıldığı gibi support ekibi ile iletişime geçmeniz yönünde olacaktır. Support ekibi size gerekli desteği sağlayacaktır.

İyi forumlar.

4. Konudan bağımsız olarak kapı simgeleri mini haritada falan ? şeklinde görünüyor.

5. oben

oben User

bağımsız değil dostum sorunun taa kendisini tesbit etmişsin.. ? olarak göründüğü için gammayı saymamış..
    yada günlük yada haftalık görevde aynı kapı varsa o göreve saymış

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kapı simgelerinin oyun içerisnde belli yerlerde "?" işareti olarak gözükmesi sorunu rapor edilecektir.

Yukarda da belirttiğim gibi durum bizzat tarafımca denenmiş ve bir sorunla karşılaşılmamıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.