Görev Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ADANALIM41 tarafından 6 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ADANALIM41

ADANALIM41 User

merhabalar daha once hic gorevim buga girmemisti taki gecen hafta persembe veya cuma gune kadar tam hatirlamiyorum gorev seyirde gozukmuyor invok goreviydi bitirdim baglanti koptu geldigimde gorev tekrar 1/3 invok olarak gozukuyordu gorevi hic ellemedim supporta basvurdum simdi nolur prommu silinir gorevmi yapilmis gibi gosterilir oyun baglantisi koptugu icin gorev tekrar geldi benlik bi hata degil ve gorevide yapmadim hemen supporta yazdim bu gun gemime bi ceza uygulanmaz herhalde ilk defa basima geliyor boyle bisi o yuzden bi heyecan yaptim siz yasadiysaniz boyle bi durumda nasil bi cozumu olundu soyleyebilirmisiniz ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Hata senden kaynaklı olmadığından dolayı ceza almazsın diye düşünüyorum durumu Supporta bildirip daha net bir cevap alabilirsin ama :)

3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Sanırım görevinizi aslında bitirmediniz ama oluşan bir hatadan dolayı göreviniz bitmiş görünüyor. Bununla ilgili supporta başvurduysanız korkmanızı gerektirecek hiçbir şey bulunmuyor çünkü bu oyun kaynaklı bir hata. :) Support ekibinden gelecek cevabı bekleyiniz lütfen.

İyi forumlar dilerim.

4. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Görev bug'ı var,benim de başıma 4000 urilik günlük görevlerde geldi. Foruma ve supporta bildirdim zamanında ( o zaman düzenleyeyim yorumumu bu şekilde)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Nisan 2020
  5. akinsukru

akinsukru User

bu görevlerde sorun var benimde kestiğim yaratıkalr f5 atınca silindi

6. ADANALIM41

ADANALIM41 User

yok gorevi yapmadim duruyor suporta ticket attim zaten sadece ilk defa basima geldigi icin daha once olanlara napildi onu merak ettim :)