Destek görev sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ®─═•**СΞŁŁÂŢ**•═─® tarafından 20 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bilmiyorum sadece bendemi oluyor ikidir aynı sorun görevi alıyorum yarıya getiriyorum oyundan cıkıp girdigimde görev sıfırlanıyor kestiğim yaratıklar 0 görünüyo

2. Merhaba,

Görev maddelerinde oyundan çıkış yapmayın diye bir uyarı var mı? Buna dikkat ettiniz mi?

İyi Forumlar.

3. ya o değilde oyun neden bu kadar çok kasıyor inanın gına geldi ne zaman düzelir bu sorun

4. Merhaba,

Şu an oyun içerisinde bir sorun yok. Kendi bilgisayarınızdan kaynaklanıyor olabilir. Tarayıcı çerezlerini ve geçmişi temizleyip girmeyi deneyin.

İyi Forumlar

5. modum çok basmakalıp cevap veriyorsunuz hemen oyunla ilgili bir sorun belirtildiğinde suçlu ya oyuncu yada oyuncunun pc sisi oluyor arkadaşın belirttiği sorun doğru bugün yaklaşık 5saattir oyunda dakikada bir kasma ve donma olayı mevcut ama artık kimse bunu sizlere belirtme ihtiyacı duymuyor ciddiye alınmadıkları için artık bu sorunları yaşamaktan bıktık üstlerinize doğru bir şekilde rapıor edin bu olayları bir çare bulunsun

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bakınız basma kalıp mesajlar vermiyoruz bizler her zaman sizlerin aracısı olmaya devam ediyoruz anlık olarak yapılması gereken şeyleri yazıyoruz bir çok oyuncu arkadaşımız gibi bizlerde zaman zaman problemler yaşamaktayız sonuçta her zaman unuttuğunuz bizlerde bu oyunun bir parçasıyız ve sürekli bu oyunu oynuyoruz neden!oynamlıyız çünkü sizlerin yaşamış olduğu problemlerin nedenlerini ve nasıllarını bildirmek için sizler bizlerin sadece burada konulara cevap vermek adına bir şeyleri gelişi güzel yazdığımızı düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz çünkü bizler burada oyuncu arkadaşlarımıza en iyi nasıl yardımcı olabiliriz ile yola çıkıyoruz sizlerin bilgisayar özelliklerini bağlantı kurduğu sağlayıcılar için bile konu açarak kimin nasıl sebepler den oyun donması yaşıyor her zaman takip ederek teknik ekibe bu yönde iletim ler yapıyoruz şu bir gerçektir Türkiye alt yapısı maalesef internet olarak gelişmiş bir ülke değildir Örnek verecek olursak Ankara da merkez de donma yaşamayan kopma yaşamayan bir oyuncu yada internet kullanıcısı 1 km ötede maalesef ki düzenli olarak bağlantı kuramaya biliyor bu Ülkemizdeki bir çok şehir ve ilçe de maalesef bu şekildedir o yüz den kimlerin ne nedenlerden dolayı sorun yaşamış olduğunun temeline inilmeden sorun çözüme kavuşamaya biliyor oyun tabiki görsel açıdan ve veri kullanımı açısından büyük bir oyun bir örnek daha verecek olursam pclerimiz de normal bir siteye girdiğimizde fan az çalışırken oyuna giriş yaptığımızda o duymadığımız fan sesinin 5 kat arttığını duyabiliyoruz bunu en çok laptoplar da daha kesin hissederiz

Kısacası sorunları bilmeden bir şey yapmak maalesef zor sizin şuan aklınızda çalışma yapılmıyor tabiki sorusunu görüyorum hayır çalışmalar yapılıyor bu yüzden sizlerin hangi anlarda kopmalar yaşadığınızı hangi pc özelliklerini kullandığınızı bilmek için açmış olduğumuz ve takibini yaptığımız konular başında Bağlantı Sorunu ve Kasma Sorunu Yaşayanlar başlığı altında konumuz mevcuttur konu öylesine açılmış bir konu değildir kim problemi hangi pc de ve özellikte yaşamaktadır görmek ve bizlerin iletmesi içindir lütfen sizlerden ricamız bizlere bu şekilde sizler hiç bir şey yapmıyorsunuz basma kalıp mesajlar yazarak geçiştiriyorsunuz demeyiniz bizler burada görevli olmak adına,bir yetkimiz olması adına burada sizlere yönergeler de bulunmuyoruz sizlere yardım etmek adına bunu severek yapıyoruz biraz daha bizlere karşı anlayış olursa daha çok ilerilerde bir yardımlaşma olacağını unutmamalıyız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.