görev süre sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -bulanober- tarafından 4 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bakın bu 30 dakkada 100 impulse 50 atent görevi yapılamıyor yani benim 30 kişilik klanım olmadan imkansız bitirenler anca sıralamadaki klanlardır ben diyelik tek takılan bir oyuncuyum nası yapacam bu görevi imkansız 6 tane taktik denedik olmuyor üstlerinize iletin bunun süresinimi artırıyolar bi el atsınlar mimesisin özellini hemen o gün düşürmesini biliyolar bu görevide düzenlesinler böle iş olmaz

2. katılıyorum yeniliklerin hepsi klanlar için geliyor bireysel oynayan oyuncular da var onları da düşünmeli darkorbit

3. Yeri geliyor haritada 1 tane bile impulse olmuyor, bu görevler bencede değiştirilmeli, ayrıca haritadaki tek impulse bazen radyasyonun baya ilerisinde çıkıyor, geri çekene kadar patlıyoruz, bu sorunda düzeltilmeli.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Lütfen etkinlik hakkında geri bildirimi buradan yapınız. Sizleri diğer konuya yönlendirmem sebebiyle konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.